Al jaren klant. Prima service
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de Opel Karl.
Voel betrokkenheid bij alle mensen die daar werken....nemen de tijd
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met uw Toyoya C-HR.
Had auto te koop staan op marktplaats en kreeg een keurig berichtje van Frans van Dijk. In eerste instantie terughoudend omdat er vele handelaren reageren. Autobedrijf van Dijk is toch net even wat anders! Als je juiste opgave doet van je auto (ook al zit er wat schade op) doen ze een goed en realistisch bod. Je gaat met je auto naar het bedrijf toe, ze kijken hem na en krijgt direct geld en vrijwaring. Kortom, een fantastisch bedrijf. Zou er zo weer zaken mee doen.
Bedankt voor deze mooie rerview en bedankt voor de verkoop en het bezorgen van uw auto.
25-07-2024,alweer mijn 6e auto gekocht,een Kia Sportage.. Vakbekwaam no nonsense,eerlijke garage,klant is toch wel koning
Bedankt voor deze mooie review en wederom heel veel plezier met uw nieuwe auto, de KIA Sportage.
Betrouwbaar en vriendelijk
Bedankt voor deze mooie review en heel erg bedankt voor de verkoop van uw auto aan ons.
Alles perfect geregeld.
Bedankt voor deze mooie review en voor de verkoop en het bezorgen naar Landgaaf van uw auto.
Vriendelijke en vakbekwame mensen. Hier onlangs een auto gekocht in een zeer goede staat, werd geholpen op een fijne manier, met alle tijd voor het beantwoorden van mijn vragen en een meer dan redelijke prijs voor mijn oude auto gekregen. Ook na het kopen van de auto nog steeds bereikbaar voor raad en hulp. Kortom een betrouwbaar autobedrijf.
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met uw Agila.
Gewoon top
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met uw Dacia.
The overall experience was super nice and Frans was really professional. I will give you my word, you will not be disappointed.
Thank you very much for this beautifull review and lots of joy whit your Mazda!
Voor mij is er maar 1 en dat is Autobedrijf V.Dijk
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de Mitsubishi.
Al diverse auto's bij dit autobedrijf gekocht. Altijd netjes en correct geholpen. Ze komen hun afspraken na.
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met uw Agila.
In contact gekomen met de eigenaar Frans door mijn auto die op marktplaats stond. Zeer vriendelijke man waarbij ik een goed gevoel had en duidelijk wist wat ik kon verwachten. De rest van de verkoop van mijn auto is heel soepel verlopen. Kortom een aanrader!!
Bedankt voor deze mooie review en voor het vertrouwen in ons om uw auto aan ons te verkopen en naar ons bedrijf in Landgraaf te brengen.
Zeer vriendelijk contact gehad en dat stelde mij gerust. Echt super tevreden!
Bedankt voor deze mooie review en voor het vertrouwen om uw auto aan ons te verkopen. Ook bedankt dat u bereid was om de auto naar Landgraaf te brengen.
Nog echt familiebedrijf waar je mee te maken krijgt. Supervriendelijk en bovenal betrouwbaar. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Communicatie verliep gesmeerd. Ik heb mijn auto aan hen verkocht tegen een zeer acceptabele prijs. Zoals dit bedrijf(je) zouden er meer moeten zijn. Ik kan hen aan iedereen aanbevelen.
Bedankt voor de verkoop van uw auto aan ons en ook voor deze mooie review, fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is.
Mooie prijs kunnen afspreken met de verkoper betreft de nieuwe auto. Daarnaast ook een goede prijs gekregen voor de inruilauto. Fijne service! Zeer tevreden.
Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier met uw Hyundai.
Zeer goed geholpen bij de aankoop van een auto.
Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier met uw Ignis.
snelle goede service
Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier met uw Mitsubishi.
Vanaf minuut 1 al gelijk tevreden. Super aardige mensen. Super service.
Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier met jullie KIA.
Ik zou iedereen aanraden om hier een auto te kopen. Het zegt genoeg als je helemaal uit Brabant komt omdat er afspraken zijn gemaakt via mail en telefoon en deze ook daadwerkelijk nagekomen worden. Geweldige mensen.
Bedankt voor deze mooie review en fijn om te lezen dat u tevreden bent.
We hebben hier 2 weken geleden een occasion gekocht. Zeer vriendelijke mensen; auto is keurig opgeleverd en netjes in orde gemaakt. Een hele nette garage en mooi bedrijf dus tot dusver heel erg tevreden!
Snelle en vlotte communicatie. Contact was zeer goed en verliep heel prettig. Betaling direct bij afleveren van de auto overgemaakt gekregen.
Bedankt voor deze mooie review en voor de verkoop van uw auto aan ons, ook bedankt voor de tijd die heeft genomen om uw auto van Haarlem naar Landgraaf te brengen.
Prima garage. Fijne auto gekocht met duidelijke afspraken.
Heel erg bedankt voor deze mooie review. Het is fijn dat wij toch u vertrouwen hebben gekregen! Heel veel plezier met de Ford Ka.
Fijn ontvangen en goed tot een aankoop gekomen. Geduldig en vertrouwd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met uw Fiesta.
Onlangs een auto bij van Dijk gekocht. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, we mochten rustig rondkijken, konden alle vragen stellen, onderhoudspapieren inzien en zonder gedoe een proefrit maken. We voelden ons als klant welkom en gehoord. Het gaf ons het vertrouwen bij het juiste adres te zijn. Nog over de verkoopprijs kunnen onderhandelen en de auto gekocht. Alles werd keurig op tijd conform afspraak afgehandeld.
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met jullie Fiat 500.
Aardige mensen eerlijk en betrouwbaar
Bedankt voor deze mooie review en voor de verkoop van uw auto aan ons, ook bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw auto bij ons in Landgraaf aan te leveren.