Vriendelijke mensen
Bedankt voor deze review, de verkoop aan ons en het brengen van uw auto naar ons bedrijf in Landgraaf.
Vriendelijk en behulpzaam, houden zich aan afspraak.
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Agila.
Super behulpzame en aardige mensen. Ik had een paar vragen, en die hebben ze ook vakkundig beantwoord. Ik zal in het vervolg terug blijven komen als er iets mis zou zijn met de auto of iets dergelijks.
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met de Clio.
Snelle en soepele afhandeling van autoverkoop en inruil.
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Toyota.
Heb contact gehad en prettig zaken gedaan. Zeer vriendelijk en professioneel. Top bedrijf
Goede service, vriendelijk en betrouwbaar personeel, redelijke prijzen
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Toyota.
al meer dan 20 jaar klant zowel voor reparaties als voor aankoop en nog steeds zeer tevreden. Men is zeker bij mij als "vaste klant" altijd bereik mij snel en doeltreffend te helpen.
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Suzuki.
Vriendelijk en goed geholpen
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw KIA.
Mijn eerste contact met het bedrijf was zeer positief: klantvriendelijk, vertrouwen wekkend, ben met een goed gevoel meteen overgegaan tot aankoop van een nieuwe auto, met inruil van de oude auto.
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Toyota.
We hebben onze auto aan deze garage verkocht. Zij boden ook de prijs die we graag wilden. Geen gedoe met afdingen bij de verkoop. Als je eerlijk naar hen bent en van te voren goed de staat van de auto aangeeft zijn zij ook eerlijk naar jou. Ik woon te ver maar zou hier zo een auto durven te kopen.
Bedankt voor deze review, de verkoop en het naar ons bedrijf brengen van uw auto.
Fijn contact en realistische onderhandeling via Marktplaats met Frans van Dijk en direct aanbetaling ontvangen. Vervolgens hele prettige en gastvrije ontvangst op locatie gehad en daar de deal verder in orde gemaakt. Zeker een aanrader voor verkoop van uw auto.
eerste ervaring met dit bedrijf was uitstekend
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Agila.
Klantvriendelijk, goede service, alles goed geregeld en auto werd afgeleverd in top staat!!
Bedankt voor deze mooie review en veel plezier met uw Twingo.
Hele goede service
Bedankt voor deze review en veel plezier met de Skoda.
De aankoop van de auto ging heel snel en werd netjes klaargemaakt. Service is erg vriendelijk.
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Mercedes.
Wij hebben in het verleden al eens een auto bij van Dijk gekocht. Hun klantvriendelijkheid heeft helemaal niets ingeleverd. Nog steeds een leuk bedrijf om iets te kopen goede service.
Bedankt voor deze review en heel veel plezier met de Ka+.
Prima verzorgd autobedrijf
Bedankt voor deze review en heel veel plezier met uw Hyundai.
Na een eerste telefonisch contact ivm met de verkoop van onze Toyota RAV4, zijn bij aankomst in Landgraaf ( vanuit Haarlem…) Alle zaken keurig en vlot afgehandeld. De broers hebben een fijn bedrijf en wij hebben een mooie prijs gekregen voor onze auto en werden zelfs, na de verkoop, keurig op station Heerlen afgezet! Aanrader! Anneke en Els , Haarlem
Persoonlijk, relaxed, familiebedrijf.
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Clio.
Houden zich aan de afspraken. Alles vlot en prima geregeld.Top
Bedankt voor deze review en veel plezier met uw Mitsubishi.
Vriendelijke en sympathieke eigenaren. Koffie staat altijd klaar!
Bedankt voor deze mooie review, fijn dat u zo tevreden bent.
goede monteurs staan altijd klaar helpen meteen, niets teveel. altijd vriendelijk
Bedankt voor deze mooie review, fijn dat u tevreden bent.
Vriendelijk bediening de weet waar ze het over hebben en komen serieuze over. ook op de manier hoe ze de auto afleveren een groot compliment.
Bedankt voor deze review en veel plezier met de Volkswagen.
Goede ervaring zeer klant vriendelijk en voor alles een oplossing
Bedankt voor deze review en veel plezier met de Mondeo.
Mijn ervaring was 100% positief. De service is super, het personeel is enorm vriendelijk, alles is soepel en snel geregeld en de auto die ik hier heb gekocht was in topconditie.
Bedankt voor deze review en veel plezier met de C1.