Heel erg tevreden!

Mooie auto gekocht en super geholpen!

Mooie auto maar hele slechte service

Zaterdag 5 september tot een telefonisch akkoord gekomen met de verkoper voor een prijs incl. 6 maanden Bovag garantie. Bij het ophalen van de auto op maandag 7 september werd dit nogmaals bevestigd, echter ontbreekt dit op de factuur. Er wordt geweigerd de factuur hierop aan te passen. Slechte service, hopelijk hoeft de garantie niet nodig te zijn. Wel zullen er juridische stappen genomen indien de factuur alsnog niet wordt aangepast.

Super blij met de service en de keuze voor Autobedrijf Dijt!

Na een lange zoektocht naar een mooie betaalbare auto kwam ik bij autobedrijf Dijt terecht. Ik werd meteen vriendelijk ontvangen! Na een kort oriënterend gesprek mocht ik gewoon rustig een proefrit maken. Dit gaf mij meteen een goed en vertrouwd gevoel. Uiteindelijk een prachtige jonge Renault Kadjar gekocht tegen een zeer scherpe prijs. Super prijs- kwaliteitsverhouding! Een echte aanrader.

Eerlijk en mooie autos!

Fantastisch geholpen! Echt een aanrader!

Uitstekend!

Afgelopen week uitstekend geholpen bij de aanschaf van een Captur. Goede service, deskundig personeel en zeer scherp geprijsde auto’s.

Perfecte service en scherpe prijzen!

Al jaren klant en heel tevreden met de service in de werkplaats en bij aanschaf van een andere auto!

Prettig geholpen, een proefrit aan het eind van de zaterdag was geen probleem.

Prima bedrijf en snel afgehandeld

Prima verkoper en vriendelijk we kwamen snel tot zaken en twee dagen later kan ik mijn Captuur ophalen. Een klein minpuntje was dat de auto niet helemaal schoon en gepoetst was.

Goede service.

Heel tevreden.

Prima geholpen!

Fijn contact gehad en binnen een week alles zonder poespas geregeld.

Goed geholpen en veel aanbod

Zaterdagmiddag hier geweest voor een kadjar, snel geholpen en goede deal.

Mooie Captur voor een goede prijs

Dit weekend mijn nieuwe Captur opgehaald. Keurig en snel afgeleverd. Prijzen zijn echt heel scherp en inruil was ook prima!

slechte auto

auto was goed kon er zelfs mee op vakantie gaan geen problemen te verwachten na ruim 3 weken kwam het eerste probleem de kosten zouden 750 euro zijn volgens de consumenten autoriteit zijn ze verplicht dit op te lossen

Goede deal en perfect geholpen

Vandaag Renault Megane gekocht. Prima geholpen, vriendelijk, snel.

Nieuwe auto gekocht voor veel minder

Bij bijna alle dealers in Noord-Holland geweest, maar nergens zo’n grote voorraad en scherpe prijzen als hier. Geslaagd voor Captur van half jaar oud en heel blij mee.

Goed geholpen en snel afgeleverd

Goed geslaagd voor een jonge auto met weinig kilometers. Ook inruilprijs was prima! Aanrader!

Prettig geholpen en goede deal

Mail contact met job verliep goed en snel, reden om de reis naar de Zuidoostbeemster te maken, na een goede proefrit de auto bij Leon gekocht. Zeker de moeite waard om wat langer te rijden want geslaagd voor een mooie Kadjar van slechts een paar maanden oud!

Snel en goed geholpen

Alle afspraken nagekomen en heel blij met de nieuwe auto. Snel de koop gesloten en een paar dagen later de auto al opgehaald.

Veel keus en goede prijzen

Zaterdag hier geslaagd voor een Captur van een half jaar oud. Heb bij meerdere bedrijven gekeken, maar hier moest ik het minst bij betalen en was de auto ook nog het jongst en meest compleet. Aanrader!

Super garage!

Al jaren kom ik hier voor het onderhoud van mijn Clio. Altijd behulpzaam en goede prijzen. Ouderwets goede service!!

Heel blij met de keuze voor dit bedrijf!

Ik was op zoek naar een jonge Kadjar. Op internet kwam ik al snel bij Dijt uit; in mei al Kadjars van februari 2020 ruim 10.000,- onder de nieuwprijs dat is toch wel heel bijzonder! Aan alle verwachtingen voldaan en zeer tevreden met de aankoop!

Uitmuntende service

Onlangs in contact gekomen met het autobedrijf "Dijt" van Renault ivm aanschaf van een Kadjar uit 2018. Een aantal steekwoorden: - Servicegericht - Empatisch vermogen - Vriendelijk - Betrouwbaar - Loyaal - Kennis Deze mensen verstaan hun vak en zijn zeer betrouwbaar, ik ga zeker weer terugkomen! Klasse mannen!

Geeft vertrouwen en prima service

Een bedrijf dat vertrouwen wekt en waar de verkoper niet direct in je nek staat te hijgen, maar je rustig een proefrit en je keuze laat maken. Geeft een goede prijs voor de oude auto, en doet niet moeilijk over iets extra´s. Prima auto gekocht, deze overtreft onze verachtingen, dank je wel firma Dijt en de heer Schagen.

Prettig en vlot zaken doen. Komen afspraken na.

Mannen die bij ons thuis voor de auto zijn geweest, zijn beleeft en handelen het netjes en overzichtelijk af. Geld gelijk op de rekening, thuis gevrijwaard en uitleg over het opzeggen van de verzekering. Top ervaring.

Uitstekend geholpen

Een eerlijk bedrijf met scherpe prijzen. Ik kwam langs om te kijken voor een Volvo V50. Al snel werd aangeboden om een proefrit te maken. Auto was in de conditie zoals omschreven. Kreeg een goede prijs voor mijn vorige auto. Eerlijke medewerkers zonder allerlei verkooppraatjes.

Purmerenderweg 169

1461 DJ Purmerend/zo beemster