Klant vriendelijke en goed geholpen

Goed geholpen

altijd klantvriendelijk en oplossingsgericht

wij hebben er 3 auto's in onderhoud. altijd naar tevredenheid.

Prima en snelle afhandeling van het probleem

Zoals altijd een prettige ontvangst en snelle afhandeling van de reparatie

Snel en goede informatie gekregen.

Fijn en snelle service.

Uitstekend en snel geholpen

Mijn autosleutel moest vervangen worden en dat gebeurde snel en naar volle tevredenheid.

Anders dan een jaar gelden

Geen reactie gekregen op een reply-mail van de factuur waarin ik een tweetal vragen over factuur stel.

Beste service in de buurt

Zoals boven

garage met persoonlijk karakter.

goed en eerlijk bedrijf met een persoonlijke aandacht dus geen nummer.

perfect geholpen

perfecte service , goede prijs

luistert

goede en snelle service

Beste service echt

Zeer vriendelijk en juist geholpen Gevraagd info te geven wat er eventueel aan de wagen gedaan worden moet Zeer duidelijk en juiste informatie Kan alleen maar zeggen top En er alles aan gedaan om de wagen af te krijgen

Top werk

Top geholpen

goed geholpen ( was de eerste keer)

goed geholpen. ( was de eerste keer)

uitstekende service

Goed advies met professionele aankoopbegeleiding

Bij het aankopen van mijn eerste auto heb ik eerlijk en goed advies gekregen en uiteindelijk met een passende wagen het terrein verlaten.

Bedrijf doet grote effort om aircopech via garantie voor me op te lossen

Van mijn Volvo ging twee maal achterelkaar, met een tussenpoos van 2 jaar, de airco-compressor stuk. Beide keren heeft Eda - zonder eigenbelang - er voor gezorgd dat Volvo de reparatie en kosten overnam.

Geweldig bedrijf en waardige opvolger

Beste Aad en de rest van het team Na jarenlang al klant te zijn geweest bij Van der Windt auto in den Hoorn was het droevig om te vernemen dat Herbert was overleden. Ook voor ons klanten werd de toekomst wat betreft auto.s onzeker. Auto onderhoud en aan / verkoop gaat immers om vertrouwen en helaas zijn er in de auto branch een hoop rotte appels. Maar wat heeft het bedrijf in jouw een geweldige opvolger gevonden voor de doorstart. Ik ben blij zoals jij met mij hebt meegedacht terwijl ik voor jouw een “nieuwe” klant was. En de service en klantvriendelijkheid gaat gewoon op dezelfde geweldige voet verder die ik altijd gewend ben geweest in den Hoorn. Ik ben blij dat jullie altijd een belletje verwijderd zijn als ik een auto probleem heb. Inmiddels ben ik bezig met mijn 2e auto van jullie (ford Focus) en ik weet zeker dat ik klant bij jullie blijf. Alle goeds voor jullie allemaal. Vriendelijke groet, René

Goed geholpen, betrouwbaar bedrijf

Ik word altijd goed geholpen bij Eda de Heus. Ik heb totaal geen verstand van of interesse in auto's. Dit werd door andere dealers nog wel eens gezien als een vrijbrief om me dan maar van alles aan te smeren, of zaken te vervangen die nog prima meekonden. Op aanraden van anderen klant geworden bij Eda de heus. Wat een verschil! Eerlijke techneuten, aardige medewerkers, goede adviezen en er wordt niets vervangen wat niet nodig is. Niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Ik vertrouw ze volledig en kan ze zeker aan iedereen aanraden!

Goede en betrouwbare garage

Ze geven goed advies en vervangen alleen wat nodig is

Uitstekende service en nooit terug voor niet goed uitgevoerde reparaties

Ik ben al 15 jaar klant. Er is wel een puntje: Als je zelf de ruitensproeier tot de nok hebt gevuld en er staat op de rekening 1 liter ruitensproeiervloeistof!

Al jaren uitstekend geholpen

Snelle en goede efficiënte oplossing geboden.

top

Bij Eda de Heus voelt het zoals het vroeger ging bij de garage waar we altijd kwamen, de mensen kennen je, je voelt je welkom, gezien. Zulke bedrijven zijn er nog maar weinig.

Erg fijn bedrijf behulpzaam kennis van zaken en goede service

Geen klant centraal

Bijna een half jaar geleden een hele fijne Aygo gekocht bij dit bedrijf. Hierbij een half jaar bovag garantie. Zojuist een check uit laten voeren bij mijn lokale Toyota dealer. Echter blijkt uit het dapport dat de accu vervangen dient te worden. Gebeld met Eda en gelijk de volgende dag een afspraak ingepland voor het vervangen van de accu. Het was niet mogelijk dit te declareren. Aangekomen bij Ede werd mij medegedeeld dat de accu niet gemaakt gaat worden. Volgens hun was hun check wel goed en daarmee de accu ook. Het ging hen niet om de centjes met een paar tientjes was de accu namelijk vervangen. Toen aangeven dat ik het verschil in meten dan niet snap en gevraagd of ik hiervoor echt een derde meting elders moet laten doen. Hierop werd mij medegedeeld dat het helemaal niet uitmaakt hoe andere metingen eruit komen, gemaakt wordt hij toch niet. Aangegeven dat ik mij niet toch niet prettig bij voelde aangezien ik op papier heb staan dat de accu vervangen moet worden. Ik wil graag een goed werkende veilige auto. Nogmaals gevraagd of ik een 3de meting kan doen. Vervolgens 15 minuten een discussie gevoerd en vervolgens boos vertrokken. Verwacht niet dat je als klant centraal staat. Verwacht ook niet als je auto ergens last van heeft dat hij gemaakt wordt, ook al zeggen andere bedrijven dat dit wel nodig is. Wat Ede vindt is namelijk juist. Zwaar teleurgesteld in dit bedrijf.

Enorme goede service erg klant gericht

Goed geholpen en goede haal en breng service

Over Bosch Car Service