vakkundig en klantvriendelijke behandeling

Er wordt bij onderhoud gekeken wat echt nodig is of wat verstandig is eerder of later te doen i.v.m. de kosten. Als er acuut problemen zijn worden ze ook meteen aangepakt.

Top ervaring

Ik heb met veel vertrouwen en transparantie mijn auto kunnen kopen en dat kan ik altijd waarderen. Ook werd er goed en snel gehandeld zodra alles rond was.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Ik breng mijn auto met een gerust hart naar deze garage

echt top

Zeer betrouwbaar, vriendelijk en meedenkend team. Komen hun afspraken altijd en op tijd na. Vaklieden!!!

Een betrouwbare en zeer professionele mobiliteitspartner voor de zakelijke en particuliere rijder

De vriendelijke, professionele adviezen, ondersteuning bij aan- en verkoop en het altijd operationeel houden van ons wagenpark tegen een fatsoenlijke vergoeding maakt dat het Team EDA de Heus een zeer waardevolle mobiliteitspartner is.

Zeer goed geholpen

Ondanks dat ik dag te vroeg was toch fantastisch geholpen

Geweldig!

Wensen en budget kenbaar gemaakt en....binnen een week was mijn auto op locatie. Gevonden ....en aangekocht! Een dag later mocht ik langskomen om mijn nieuwe auto op te halen, zelfs mijn trekhaak zat er al op.

snelle afhandeling en hulp

bij deze garage wordt je vriendelijk te woord gestaan en er wordt tijd voor je gemaakt ondanks dat je geen afspraak hebt. Je wordt gelijk geholpen als er wat aan de auto mankeert

fijne garage! vriendelijke mensen

fijne garage! vriendelijke mensen

Snel uitgevoerd

Ik kwam binnen bij de balie, en Eda de Heus zei dat het mogelijk was om de auto tussendoor te controleren, eerder in te plannen dan op de agenda van de website.

Goede en snelle service!

Bij aankomst kwam er direct een vriendelijke medewerker naar buiten om te helpen, welke exact wist waarvoor ik kwam (n.a.v. het telefoontje van de dag ervoor). Goede en snelle service terwijl je een kopje koffie drinkt in de showroom. Als je langer moet wachten en even naar huis wil, kan je een fiets lenen. Wij komen zeker terug!

Doen wat ze zeggen,service.

Communicatiefoutje. Afspraak stond niet genoteerd. Had ik kunnen weten. Had geen bevestiging gekregen. Antwoord Eda de Heus: Gaan we regelen. Neem ff koffie. En mooi op tijd ik weer weg. Apk en servicebeurt rijker. Top

Klantvriendelijk en Top service

Wij laten jaarlijks twee keer onze Volvo V70 door EDA de Heus nakijken. Elke keer worden wij zeer vriendelijk te woord gestaan en zijn zij open en helder in de communicatie over de reparaties. De afspraken die gemaakt worden komen zij altijd na. Wij raden EDA de Heus ten zeerste aan.

heel prettig en met aandacht.

Top service.

Snelle en persoonlijke service

Binnen 1 uur een auto gekocht en mee weg gereden, inclusief een bak koffie. Geweldig! Dankjewel Aad.

Zeer tevreden over de service

Vorig jaar heb ik hier een auto gekocht. Deze mocht nu op voor de apk. Een fijn bedrijf, waar ik een zeer goede service ervaar. Er wordt een stapje extra gedaan om het mij zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het personeel is erg vriendelijk. Hier kom ik zeker terug.

Voor kleine reparaties is er altijd wel ergens een plekje ondanks de grote drukte.

Helemaal top maken altijd tijd voor je

Echt een top service

Als er wat is dat staan ze gelijk voor je klaar. Ze denken echt met je mee. En ik heb nog nooit gezeik gehad met mijn auto. Ik zou zeggen ga zo door.

Aandacht voor klant en voertuig

De Eda- mensen denken met je mee bij beurten,APKs en ander onderhoud aan je auto wat betreft kosten en kwaliteit, informeren je duidelijk vooraf en komen afspraken na. Fijn bedrijf, waar je je als klant geen nummer voelt!

Snel en vakkundig geholpen

goed behandeld

goed behandeld

Goede service en netjes

Goede zorg voor mijn camper..

Super vriendelijk personeel.

Auto onverwacht kapot. Dus ook zonder afspraak gebracht bij Eda de Heus. Ik werd goed ontvangen en er werd mij duidelijk gemaakt wat mij te wachten stond. Geen onzin verhaal en loze beloften. Ik vind dat zeer prettig dan weet je waar je aan toe bent. Dat er helaas binnen 1 dag weer een defect was mocht ik ook nu weer op goede en duidelijke voorlichting rekenen. Zeer prettig contact met receptionist. Dank ik wordt klant!

Heel vriendelijk en professioneel

Heel vriendelijk en professioneel zijn ze bij EDA de Heus