gewoon top

2 oranje lampjes ineens branden met een foutmelding. Kijken op internet naar de melding. Kan zijn: relais, accupakket enz. Kosten 2400 tot 7000 euro. Oeps, Vanavond moet ik naar t buitenland voor werk. Aad gebeld. Kom maar langs , kijken we ff. 2 Koffie verder. Opgelost, spijker in een band. € 43, - armer ( haha) en een service ervaring rijker. Topgarage.

Fijne service

We zijn goed geholpen bij de aanschaf van de auto. Ook een hele fijne service wordt er verleend! Wij zijn zeer tevreden.

Zakelijk, plezierig en de auto rijdt weer als een zonnetje

Zakelijk, plezierig en de auto rijdt weer als een zonnetje

Tevreden

Tevreden. Fijne garage, prima communicatie. Zou deze garage absoluut aanbevelen.

Heel prettig

Behulpzaam, open en hartelijk

Snelle prettige communicatie en goede service

Mijn autoruit werd vervangen door Eda de Heus, dat ging erg snel en de communicatie was prettig en duidelijk

Zeer snelle en juiste service

De apk van mijn oude auto liep binnen 2 weken af. Tijdens een afspraak met EDA alle wensen en het budget besproken. Binnen 1 week was de nieuwe auto gevonden en nagekeken. Waarna ik de auto met verse apk op kon halen. Erg snelle service en wat een plezier om zo snel in de nieuwe auto te rijden.

Prima service, klantgericht!

Belde om 8.00 uur, kom meteen langskomen en na een half uurtje waren mijn lichten weer in orde. Goed geregeld!

als je belt wordt er snel gehandeld

Goede service en zeer klantvrendelijk

Fijne en snelle klantenservice

Ik kwam naar een occasion kijken en mocht, zonder dat ik een afspraak had, gelijk een proefrit maken. Deal snel gesloten en bij ophalen uitgebreide uitleg over alle knopjes. Aardige verkoper met goede service

Vriendelijk ,correct,

Auto afgeleverd zoals afgesproken.

Prima geholpen op zaterdagochtend

Met een lekke band langs gereden op zaterdagochtend en in 20 minuten weer op weg.

Vriendelijk en eerlijk

Ik heb afgelopen week mijn auto ingeruild voor een andere. Er was een snelle, vriendelijke en eerlijke communicatie. Een fijne ervaring, zo kan het dus ook. =)

Goede en snelle service

De go-to garage voor een goede, snelle en eerlijke service!

Goed contact met de werkplaats.

Correcte afhandeling. Wel jammer dat je voor een leenauto moet betalen, zelfs bij een pittige rekening. Bij de concurrent is dat niet!

uitstekende service

EDA de Heus dacht weer goed mee wat de beste manier was om enkele technische problemen met mijn Camper goed op te lossen.

Ik ben goed geholpen en alles werd goed gecommuniceerd

Heel fijn, zeker een aanrader.

Meedenken om kosten beheersbaar te houden

Auto weggebracht voor APK in de veronderstelling dat deze met een beurt gecombineerd moest worden. Garage belde op om voor te stellen de beurt pas later te doen omdat hier technisch gezien nog geen aanleiding toe was.

Top service en goede kwaliteit.

Nu al een aantal jaren onze auto in onderhoud, nog nooit klachten gehad, geven netjes door als de kosten hoger worden dan gepland. "Klein dingetje" voorheen werd de auto ook altijd gewassen, maar dat terzijde, heeft verder niets van doen wat de kwaliteit betreft.

Zoals steeds vriendelijk te woord gestaan en vlot geholpen

Probleem met banden en bandenspanningsensor. “Geef de sleutel maar, dan kijken we er direkt even naar. Binnen half uurtje alle banden nagekeken, uit 1 band ingereden schroef verwijderd en lek gerepareerd. Kosten verwaarloosbaar. Blij mee.

Nette behandeling en keurige factuur

Keuring en beurt volgens het boekje verlopen. Alleen was de rekening wel behoorlijk hoog. Gezien de restwaarde van de auto was het handig geweest om duidelijker te maken wat alles ging kosten, zodat ik had kunnen beslissen of alle acties nog de moeite waard waren.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, kleinschalige universele garage.

Over Bosch Car Service