Snel en goed

Een lekke band is super snel en goed verholpen.

Goed en netjes werd ik geholpen

Komen zeker terug

In een woord "Super".

Mankement aan mijn auto geconstateerd en was niet verder rijdbaar. Handen in het haar hoe kom ik thuis? Werd mij aangeboden om mij naar huis te brengen en dat heeft Paul ook gedaan. Ondanks dat het heel druk is in de garage werd mijn auto de volgende dag gerepareerd thuis bezorgd. Wat een geweldige SERVICE!!!!!! Super klantgericht bedrijf.

Prima service.... vriendelijk

Goede en snelle service. Fijn bedrijf.

Er werd op verzoek een specifiek gezocht type gevonden, en toch onverwacht een heel ander type gekocht. Aflevering en service is prima.

Vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam.

Ik werd goed en tijdig geholpen

Jammer dat ik bij de eerste (langere) rit een foutmelding qua bandenspanning kreeg

Goed, vlotte afhandeling

N.v.t

Goed als altijd

Auto gebracht voor mijn bandenwissel en op laatste moment een leenauto nodig. Dan is dan geen probleem en wordt gewoon geregeld. Zoals Aad altijd zegt en waar maakt: Jouw mobiliteit is mijn prioriteit

Team de Heus staat altijd voor je klaar

Ik kom al ruim 30 jaar bij Eda.. Privé, maar ook mijn zakelijke auto’s.. Waarom ? Het team hanteert eerlijke prijzen en geeft een geweldige service. Ze vervangen alleen onderdelen als het niet te repareren is.

Mijn golf voor apk en onderhoud gebracht. Deze is 9 jaar oud en dan kan het mee en tegenvallen wat ze vinden. Maar ik werd netjes gebeld wat er allemaal aan moest gebeuren en wat het ging kosten. En achteraf viel het mee.

Super vriendelijk

Super vriendelijk en meedenkend. Ze nemen de tijd voor je.

Helemaal top!

Top service zoals altijd!

perfect

Klantgericht en profesioneel

Direct bij binnenkomst al zeer goed geholpen door de verkoper. Er werd meegedacht en vrij snel aangepast naar de wensen van de klant.

Goed en snel geholpen

Zeker een aanrader

Goede en vriendelijke service door kantoorpersoneel & monteurs

Ik breng mijn auto hier al jaren heen voor APK en onderhoud. Vriendelijk kantoorpersoneel en de monteurs koppelen duidelijk terug wat de mankementen zijn met je auto als die er zijn. Monteurs geven goed advies over wat wijselijk is en geven een goede indicatie van de kosten van de reparaties. De reparaties die ik heb gehad aan mijn auto zijn snel gerepareerd.

Top ervaring!

Ik ben er vriendelijk geholpen bij Eda de Heus. Hele aardige autoverkoper die mij hielp. Veel kosten vielen binnen het pakket van de auto. Zelfs op buiten de APK zijnde kanttekeningen die ik had bij de auto. Al met al een top ervaring die ik iedereen zou kunnen aanraden.

Altijd goed

Ik kom er al jaren, service vriendelijkeid altijd oke!

Snelle service en eerlijk oprechte mensen top bedrijf!

Super snelle en professionele service.

Op dag 1 geef ik mijn wensen weer van de aan te schaffen occasion. Dag 2 krijg ik een geweldige optie die binnen enkele dagen als definitieve keuze wordt besteld. Dag 10 rij ik weg met de auto bij Eda de Heus en is qlles geregeld. Zo snel zo netjes zo hoort het!

Helemaal top!

Ik heb bij Eda de Heus een occassion gekocht. Ik ben heel erg blij met de manier waarop het hele proces gegaan is. Ik gaf mijn wensenlijstje door en Aad deed de zoektocht. Vervolgens zijn we samen de auto gaan bekijken, hebben we een proefrit gemaakt en heeft hij alles afgehandeld. Een week later, nadat Eda de Heus de auto tiptop in orde heeft gemaakt, kon ik deze ophalen en nu rij ik in een hele mooie auto rond!

Top service

Goed en allemaal duidelijk Was allemaal snel geregeld

Fijne garage

Prettige garage. Werken snel en de openingstijden zijn gunstig voor het wegbrengen en halen van je auto voor en na werk.

Wat een service!

Ik ben kort na elkaar 2 maal langs geweest in den Hoorn. Beide keren werd ik direct geholpen. De eerste keer stelde niet zoveel voor en kon ik snel weer verder; de 2e keer bleek dat rechtsvoor de rem was vastgelopen en volledig moest worden vervangen. Dit is direct gebeurd zonder afspraak, kreeg een leen auto mee en kon pas op zaterdag mijn auto weer ophalen. Wat een service, geweldig!

Over Bosch Car Service