Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto.

Al jaren zeer tevreden

Goede service.

De garage komt haar afspraken na, luisteren goed naar wát je wilt, voeren alle reparaties keurig uit, geven van tevoren op wát de kosten zullen worden.

Alles volgens afspraak verlopen en de auto loopt weer als een zonnetje

Al jaren klant tot volle tevredenheid

Uitstekende service en vriendelijke transparante communicatie

AC van Egmond is nog een echt familiebedrijf waar persoonlijk contact mogelijk is en de bereidheid om service te verlenen niet is vervangen door administratieve processen. Ze zijn bereikbaar en beschikbaar als je ze nodig hebt.

Excellent service.

Excellent service.

Goede service en vakkundig

is keurig gedaan

alles is gedaan waar ze toestemming voor gevraagd hebben

De service is top!

Vrijdagmiddag een proefrit gemaakt en op woensdag kon ik de nieuwe auto al ophalen, nadat ie het afleverpakket had doorlopen en nadat er vier nieuwe banden opgezet waren. Door deze snelle service kon ik er op donderdag al mee op wintersport kon! De service door jullie bedrijf is top!

Werken netjes en bellen al is er wat, komen afspraken na en zijn vriendelijk

Goede communicatie en binnen een dag geholpen met de APK

Vakkundig en keurig.

Auto in onderhoud bij deze garage is zeer aan te bevelen.

Zoals altijd uitstekend

Vriendelijk en deskundig personeel, heel behulpzaam!

Service zoals altijd

Goed gevoel om de komende tijd weer veilig rond te rijden. Prettig om (extra) kosten bij een servicebeurt altijd even vooraf te overleggen.

Eerlijk, deskundig en betrouwbaar

Ze overleggen altijd over de kosten en zijn altijd bereid om te helpen, goede service

Een Betrouwbaar bedrijf!

Een betrouwbaar bedrijf!

Zeer goede service, en altijd vriendelijk.

Prima vertrouwd adres!

Al jaren een zeer vertrouwd adres. Vooraf duidelijkheid over de te verrichten werkzaamheden en de vrijheid om hiervoor van af te zien. Zo kom je als klant niet voor onaangename verassingen te staan.

Top garage.

Autocentrum van Egmond heeft een lastig probleem perfect opgelost! Ze communiceren duidelijk, geven realistische verwachtingen en leveren topservice. Ik beveel hen van harte aan!

Wordt altijd goed geholpen

Als er wat is met mijn auto staan ze altijd voor me klaar

In alle opzichten goed.

In alle opzichten goed, van maken afspraak op korte termijn toen dat nodig was tot communicatie en uitvoering.

Uitstekende service

Klantvriendelijke en betrouwbare garage, zowel voor onderhoud als de aankoop van een nieuwe auto. Ze denken erg mee en ontzorgen de klant!! Top garage

Persoonlijk en altijd goed geholpen

Persoonlijk en altijd goed geholpen

Goed geregeld

Goed geregeld snel weer onderweg

Altijd goed

Eerlijk advies, keurig geregeld en geen problemen onderweg. Staan altijd voor je klaar

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug