Duidelijk contact, komt afspraken na.

Fijn contact, komt afspraken na.

Gewoon goed

Flexibele, met de klant meedenkende en kundige serviceorganisatie

Flexibele, met de klant meedenkende en kundige serviceorganisatie

Een garage die z'n (service) claim, waar maakt.

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Uitstekende service!

Zeer goede service! Altijd tevreden. Had 6 sterren willen geven alleen kon niet meer dan 5.

Goede garage die vertrouwd en eerlijk is

Reparatie apk keuringen altijd in overleg. Goede service en kan er altijd terecht. Geef mij een vertrouwd gevoel.

Waar service de motor is

Dit proef en ervaar je ook en daarnaast ook zeer betrouwbaar met vakkundige mensen.

Betrouwbare controle

Altijd even schrikken als er veel aan gedaan moet worden, maar de veilig staat voorop.

Prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers.

Vond het prettig dat ik de auto ipv in de werkplaats in de showroom op kon halen, voor mij een stuk dichter bij huis.

Zeer goede service!!

Ze nemen altijd de tijd voor je!

Ouderwetse goede service

Een garage bedrijf waar ze je nog (her)kennen. Alles volgens afspraak verlopen.

Toppers!

Heel goed kom er al jaren! Nu ook wat vergeten uit oude auto en wordt gewoon thuis bezorgd. Lieve en meedenkend personeel

Prettige kleinschalige werkplaats waar je je een gewaardeerde klant voelt.

Prettige kleinschalige werkplaats waar je je een gewaardeerde klant voelt.

zeer goed en vriendelijk geholpen

zeer netjes geholpen met een vakantie beurt en airco-beurt

Geen verassing ivm extra kosten door telefonisch contact.

Vriendelijk en duidelijk

Netjes,vriendelijk en duidelijk. De prijs wordt eerst doorgebeld en dan kan je nog beslissen.

Vriendelijk, meedenkend en vakkundig personeel

Bij de aankoop van onze VW Tiguan uit 2016 zijn wij goed en vriendelijk geholpen door Peter. Na levering van de auto is hij nog steeds behulpzaam en meedenkend. Dat is service.

Goed ingelicht wat er gedaan is.

Professioneel maar (te) duur

Bracht mijn auto weg voor een kleine storing, we hadden niets qua kosten afgesproken. Volgende dag was m’n auto klaar en kreeg ik een factuur voor 450 euro zonder hier vooraf geïnformeerd over te worden. Toen werd mij als enigste oplossing geboden om de reparatie terug te draaien en de auto weer ‘ kapot’ terug te leveren, ik moest dan wel alle arbeidskosten betalen. Uiteindelijk 75 euro korting gekregen op de factuur maar dat staat naar mijn idee scheef t.o.v. de totale factuurwaarde.

Zeer Goed

Reparatie auto en aankoop nieuwe auto

Wederom top geholpen

Wordt bijna gewoon de service die gegeven wordt. Voel me echt ouderwets klant!

Keurige en vakkundige service!

Prima service, vriendelijk personeel!

xxx

xxx

Wat rijdt de auto weer fijn!

Weer prima onderhoud aan mijn Golf 6 verricht, wat een prettige ervaring iedere keer weer.

Langevaart 1 A

2231GA Rijnsbug