5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een gemoedelijk autobedrijf. Ze proberen je altijd meteen te helpen of op korte termijn een afspraak maken. Informeren van A tot Z wat ze gaan doen en als ze tussendoor iets tegen komen wat nodig is komen ze erop terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ervaar dit bedrijf als goed en kundig met veel service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden goed opgelost reparatie in garantietijd

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

al verschillende malen op zeer korte termijn goed geholpen op momenten dat t er toe doet. Heb een bedrijfswagen dus...goede en snelle hulp is goed waard. Overigens al 2 keer problemen door mijn eigen dommigheid ( verkeerde brandstof getankt). Ook kleinere problemen worden meteen verholpen in de garage ( verlichting v.d. aanhangwagen oid)

4 sterren: goede service, goed behandeld

nette correcte behandeling ,er was alle ruimte voor een goed advies door de verkoper, c/q werkplaats personeel .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren, wat ze eventueel kunnen doen maar nog niet nodig is en advies over wanneer het wel te doen. Daarnaast maken ze het altijd duidelijk wat het kost en wat het gaat kosten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder goede service en mee denken met de klant. Prettige Persoonlijke benadering. Bijzonder vriendelijke en betrokken mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vooral de betrouwbaarheid en daarom al veertig jaar klant.lof lof en nog eens lof

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een zeer klantvriendelijk bedrijf, waar de klant centraal staat en ,wat ik ook belangrijk vind, herkend wordt, in plaats van een nummer te zijn. zeer terzake kundig personeel wat goed weet waar ze mee bezig zijn en er wordt buitengewoon netjes met mijn eigendommen omgegaan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van Empel komt op mij zeer betrouwbaar en deskundig over. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar,met een heerlijk kopje koffie. Staan altijd klaar om een eventueel technisch probleem samen met je op te lossen en de kosten zo laag mogelijk te houden. Geen gladde praatjes, maar eerlijk en oprecht. Waar kom je dit nog tegen in deze tijd, Ouderwetse Uitstekende Service. Monteurs met een grote mate van deskundigheid, duidelijk met een groot hart voor het merk Citroën. De 2de hands Citroën die ik bij van Empel kocht zag er bij aflevering werkelijk fantastisch uit. Alles wat in het werk gesteld en kosten noch moeite gespaard, mijn dank hiervoor. Autobedrijf P. van Empel is een familiebedrijf waar vele autobedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen en kunnen leren wat echte klantvriendelijkheid betekent. Ga er heen met wat voor merk auto ook, laat je auto er onderhouden of repareren en je wil er nooit meer weg.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren lang mijn Citroën dealer. En een hele goede en prettige!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Apk keuring en tussencontrole aan mijn auto laten verrichten. Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en de wijze waarop men de klant helpt, en meezoekt naar de beste prijs/kwaliteit verhouding zodat ik in mijn inmiddels 18 jaar jonge Citroen saxo mijn dagelijkse kilometers kan afleggen om mijn kost te verdienen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle correcte afhandeling van de afspraak. Ook namen zij een reparatie van de trekhaak voor eigen rekening doordat ze vonden dat dit een gebrek van Citroen was.Super!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service. Vriendelijk en duidelijk vooraf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

we hadden van klanten gehoord over dit auto bedrijf afspraak gemaakt voor grote beurt en apk ben netjes geholpen goede uitleg van kosten

De Nieuwe Ploeg 8

5258EX Berlicum nb

Over Autobedrijf van Empel

Autobedrijf van Empel is een familiebedrijf, opgericht in 1975 en in Berlicum en omgeving al sinds 1983 actief als Citroën Erkend Reparateur. Naast onderhoud en reparaties van Citroën personen- en bedrijfswagens zijn wij ook gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan auto´s van de merken DS en Peugeot. Wij zijn aangesloten bij Eurorepar Car Service en voeren met zorg een APK keuring, onderhoud en reparaties uit aan alle merken personen en bedrijfsauto's. In onze werkplaats, die is uitgerust met 9 hefbruggen met een capaciteit tot 5000 kg, voeren wij o.a. ook APK, onderhoud en reparaties uit aan verhoogde en verlengde bedrijfswagens en campers. Service, kwaliteit en aandacht voor de klant komt bij ons op de eerste plaats. Een vrijblijvend, eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van een nieuwe auto of occasion vinden wij vanzelfsprekend. Neem eens een kijkje op onze website of kom gerust eens bij ons aan voor informatie en een kopje koffie.