De beste Citroënspecialist van Zwartsluis en omstreken, pardon, van Nederland!

Je moet er natuurlijk niet te vaak komen, dat willen ze bij Enting ook niet om begrijpelijke redenen. Maar áls je er komt voor een beurt, eventuele reparatie of advies weet je dat het vertrouwd is. Autorijden kost geld, maar geeft ook veel plezier en gemak. Daarbij is het een feestje om dan naar de vrolijke en kundige mensen van Enting te gaan.

Top bedrijf

Geweldig om onderhoud en allerlei andere zaken bij enting te kunnen doen

Eens Enting, altijd Enting!

Ook deze keer werd ik weer verwelkomd door het altijd opgewekte Enting-Team. Ze hebben vandaag zoals inmiddels routine mijn vervoermiddel weer van een verse APK voorzien, kosten werden netjes gecommuniceerd, je komt nooit voor verassingen te staan. Hij staat weer netjes klaar voor veel veilige kilometers! Ook voor onderhoud en aanschaf het juiste adres voor mij! Vraagt eerlijke prijzen, geeft marktconforme inruil. Er staat indien gewenst altijd een leenwagen ter beschikking. Kortom: niet verder zoeken naar een veelzijdige, vakkundige garage, waar je altijd met een glimlach wordt ontvangen! Guus Lemmer

maakt waar wat hij belooft.

Een vriendelijk en persoonlijk werkend bedrijf dat een eerlijke reputatie waar maakt.

Vriendelijk en vakkundig

Prima garage

Vriendelijk, persoonlijke aandacht, kennis van zaken

Heel fijn geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto, alle onzekerheden werden weggenomen en voelde me behandeld zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Zeker een aanrader!

Top!

Zeer vriendelijke mensen, een warm welkom en goede service! Medio februari een nieuwe auto gekocht, een week nadien al rijden. Dit bedrijf is een aanrader!

Zeer prettig bedrijf die ook tot het gaatje wil gaan bij bijzondere verzoeken.

Als eerdere klant van een fantastische XM V6 24V in nieuwstaat was ik ook op zoek naar een opvolger van onze gezinsauto waar we met z'n zevenen in passen, een Citroen C8 2.2 twin-turbo diesel uit 2009 die na 9 jaar en bijna 480.000 op de klok zijn economische levensduur allang gepasseerd was, maar nu ook aan het einde van de technische levensduur was gekomen. Toen ik online in het buitenland aan het zoeken ging naar een vervangende C8 diesel omdat die in Nederland niet te vinden zijn, vond ik een goed exemplaar uit 2014 in Zwitserland. Michel heeft deze handschoen vervolgens opgepakt en alles geregeld, vanaf aankoop, import (buiten de EU), transport tot volledige grote beurt en perfecte aflevering met zeer goede schuimtaart bij vertrek. Als echte Citroen liefhebber word ik hier blij van. Dit zijn geen rendabele klussen voor autobedrijven, maar is wel top service van iemand die begrijpt waarom je vasthoudt aan blijven rijden in auto's die zich bewezen hebben.

snelle en betrouwbare service

je spreekt voor een bepaalde datum af maar het gebeurt al op de dag dat je de auto hebt gebracht.

Gewoon goed

Reparatie van de C2 van onze dochter. Fijn meedenken met haar. Prima weer.

altijd goed geholpen en regelmatig een auto gekocht

zijn vriendelijke behulpzame mensen en hebben altijd tijd voor een praatje. We kopen daarom meestal een andere auto bij hun. En bij de aankoop van een auto zit altijd een heerlijke taart. Lekker zo doorgaan mannen

Helemaal top

gewoon prima auto voor mooie prijs incl beurt etc gekocht. En Michel is een fijne vent om zaken mee te doen. Geen poespas maar eerlijk en duidelijk.

Heel aardig,brengt de auto weer thuis. Dat vind ik heel lief.

Goede garage

Prima service, en vriendelijk personeel. Goed advies en vakmanschap Ga zeker terug voor de volgende onderhoudsbeurt.

Optimale vriendelijkheid.

Je wordt bij Enting BV begroet en behandeld als een vriend. Iedereen is aardig én zeer deskundig. De zaken gaan hierdoor uitstekend. Chapeau!!

Top team!

Fijn bedrijf, eerlijk en kennis van zaken.

Prettig bedrijf met vakkundige mensen

Voor een Citroën youngtimer, in mijn geval een XM, kan je uitstekend terecht bij Enting. Michel en zijn mannen hebben kennis van zaken. Na een goede diagnose wordt er gerepareerd wat moet en in overleg soms wat preventief, omdat ze de boel daar open hebben en er makkelijk bij kunnen. Misschien niet de goedkoopste, maar wel de prettigste, met liefde voor het vak en mijn auto.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen alles goed uitgelegd zeker een aanrader. Peter

fantastisch geholpen aan een "nieuwe" auto

C5 Aircross Hybrid

Nieuwe Citroen C5 Aircross Hybrid bij Enting gekocht. Het begon met een advertentie op Marktplaats. Ik stelde begin van de avond een vraag. Ik kreeg dezelfde avond antwoord. Daar kunnen nog veel autobedrijven van leren! Kom maar langs en kom maar rijden. Op de bewuste dag naar Zwartsluis. Bij binnenkomst een gezellige tafel en een kort en ontspannen gesprek met eigenaar Michel. Geen mensen met een pak aan, heerlijk! Na de proefrit waren we er snel uit. Vandaag de auto opgehaald. Uitleg over de auto gekregen van Michel. Een taartje nog mee voor het thuisfront. Wat een fijne ervaring!

Het was, opnieuw, vertrouwd en prettig.

Het contact verloopt soepel, afspraken maken lukt altijd. Ik kom voor mijn plezier.

Mensen met vakkennis.

Altijd prima ontvangst en goed advies.

Uitstekende reparatie en vriendelijke medewerkers.

Uitstekende service

Sinds 'jaar en dag' klant bij Frans en hedentendage bij Michel van Dijk van Garage Enting - Zwartsluis. Samen met een goed team monteurs houden zij mijn Xantia 1.8 16v van 2000 in tip top conditie. Er is altijd goed overleg over de (vooral noodzakelijke) werkzaamheden en zij geven daarmee een uitstekende service.

Zomerdijk 80 a

8064 xg Zwartsluis