goede service, goed behandeld

Helemaal naar wens, zou geen andere garage willen

perfect, zeker aan te bevelen

Recent twee 2de hands auto\'s aangeschaft. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en kundige mensen zowel in de showroom als in de werkplaats. Super service, vragen worden vlot beantwoord en mocht er onverhoopt iets zijn of gebeuren met de aangeschafte auto wordt dit snel, kundig en onder garantie verholpen. Als u op zoek bent naar een nieuwe of 2de hands auto is het absoluut de moeite waard om eens te gaan kijken bij Van Essen, zelfs als u daarvoor een eind om moet rijden. Ik zou mijn volgende auto weer hier kopen en de huidige auto\'s blijven hier zeker in onderhoud.

goede service, goed behandeld

Tot nog toe geeft dit bedrijf mij een zeer vertrouwd gevoel, word netjes en snel geholpen, ook met een \'\'onverwacht\'\' probleem maken ze een gaatje tussendoor, zodat ze je toch kunnen helpen. Zijn altijd persoonlijk (ff praatje hoe het gaat enz.) Ze doen in ieder geval wat ze zeggen!! Hier blijf ik zeker terug komen.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe super goede service, zonder gezeur, in deze tijd een uitzondering?

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Prima bedrijf in het Westland

zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen, ik heb een inruilvoorstel gedaan met het verzoek contact op te nemen maar nooit iets van vernomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een gebruikte opel astra gekocht. Bij aflevering bleek er een klein probleempje met de motor. Ze verwachtten dat dit uit zichzelf zou oplossen (in verband met nieuwe olie). Toen na 2 maanden bleek dat het probleem niet wegging, hebben ze dit alsnog als zijnde garantie opgelost. Dat noem ik goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Goed bedrijf ze staan altijd klaar voor je. Werkplaats personeel heel vriendelijk en niks is te veel Goede service Als je een auto nodig heb koop er hier een

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Een heel fijn en vriendelijk garagebedrijf. Ook vooral het personeel, hadden ook een luisterend oor.Niets was teveel voor de heren monteurs. Ben ontzettend goed geholpen. Mijn dank is heel groot.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na een mondelinge afspraak dat zij een bod op onze auto gedaan hebben van 1100 euro en wij deze aanvaardt hebben, komen zij op de dag dat wij de auto komen inleveren ineens op de mondelinge overeenkomst terug. Volgens mij kan dat juridisch gezien niet. Maar zij doen het wel verzinnen een reden waarom er geen 1100 euro gegeven kan worden en vinden de auto opeens nog maar 750 euro waard. Niet echt een betrouwbaar bedrijf. Ik zou dit bedrijf dan ook ten zeerste afraden om mee in zee te gaan.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

prima service, alles wat afgesproken is , is gedaan. Hier wordt goede service nog belangrijker gevonden dan het bedrag onderaan de streep

goede service, goed behandeld

Dure en complexe Audi gekocht bij Van Essen inclusief 1 jaar garantie (Bovag + Bosch). Afleverbeurt erg uitgebreid gedaan (soms iets méér dan volgens het Audi schema nodig was, maar de auto had ook achterstallig onderhoud). Toen ik terug kwam met een lange lijst van kleine en grote problemen (ik weet dat ik hierin erg ver kan gaan en irritant kan zijn), bleek de échte servicebereidheid. Martin gaf alles door aan Fred en die loste alle problemen 1 voor 1 op. Ook de zaken die serieus geld kostten. De werkplaatskennis van specifieke merken is natuurlijk niet 100% maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de houding en insteek. Er worden specialistische bedrijven ingeschakeld waar nodig, men is eerlijk over wat wel en niet kan, gaat voor kwaliteit met originele onderdelen en CSI-Fred denkt ver door om de problemen blijvend te verhelpen. Ik heb nog 9 maanden garantie over en heb alle vertrouwen dat dat goed komt. I.h.a no nonsense service die nog ouderwets ver gaat. Zelfs prettiger en minder bekrompen dan bij de merkendealers (dus 4 keer terug moeten bellen en geen stropdassen, petit fours, hoge hakken, en leren zetels, maar wel veel echte service waarbij niet op iedere cent wordt gelet). Volgens mij vinden ze dit heel gewoon en komt deze service uit hun tenen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Goede services. Goed bedrijf om je auto te kopen.

Lierweg 107

2678CV De lier