Wij hebben een hele mooie Audi A4 allroad gekocht bij garage van Ewijk. Zijn er afgelopen week mee op vakantie geweest naar Finland. Het is een top auto en zijn bij de aankoopt ontzettend leuk ontvangen en geholpen.
goede service
Positief
De service is uit stekend,en klant vriendelijk. Ben al een tijdje klant.
Prima bedrijf, komt zijn afspraken goed na.Mooie tweedehandse auto gekocht. Eerlijk en duidelijk.
Een goed en betrouwbaar bedrijf Goede ervaringen mee Komt afspraak na
vlotte correkte afwikkeling bij inruilen auto
Top ervaring, snel geholpen!
Klantgericht.
Heel prettig, ontvangst was goed. Uitstekend geholpen bij de aankoop.
Ik heb een uitstekende ervaring met Auto van Ewijk. Erg klantvriendelijk, duidelijk en altijd snelle antwoorden.
Klantvriendelijk en goede service en garantie ook op reparaties. Goede communicatie, men voert uit wat er van tevoren overlegd is. Bij extra zaken wordt er contact opgenomen.
Klantvriendelijke garage met vakkundig personeel. Echt een aanrader om je auto te onderhouden of een auto te kopen.
Fijn contact, fijne ervaring.
Bijzonder goed bedrijf, schoon, goed georganiseerd, ziegvuldig en klantvriendelijk
prettig bedrijf. Altijd klantvriendelijk en duidelijk. Je kunt goed in overleg met de personen die er werken.
Mijn ervaring met Auto van Ewijk zijn uitstekend 100 % service.