Zeer snel en goed geholpen goed advies gekregen en daardoor hebben wij hier onze 2e caravan gekocht Ook onze ervaring met onze eerste caravan hier is zeer goed bevallen
Prettig zaken doen
Gewoon een topzaak ! We hadden een garantiekwestie aan onze Fendt die inmiddels ruim 5 jaar oud is. De fabrikant wees dit af voor garantie en wij hadden ook nergens meer op gerekend. Maar........... toen we ons Fendtje gingen ophalen was het probleem opgelost zonder kosten. Op de rekening stond \"van Eijk service\". Nou, dat noem ik nog eens échte service. We schreeuwen het van de daken zodat iedereen het hoort.
Al enige jaren kennen wij van Eijk Caravans als sponsor van onze caravanclub de SKC en van het onderhoud van onze vorige caravan, in 2011 kochten wij er onze eerste nieuwe caravan. Omdat wij altijd zo tevreden zijn geweest hebben we in die jaren al vele bekenden o.a. van de SKC naar van Eijk doorverwezen.Uit ervaring vinden we dat de klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid staan op een zeer hoog niveau staan. reden van bezoek: Onderhoud
In mijn leven heel wat caravans gekocht/ gehad.Alle caravans zijn goed.Beter gezegd zijn zo goed als de Dealer. Eens een Tabbert gekocht in Sittard Niet allen de Tabbert was een kneusje.Van service hadden ze daar nooit van gehoord. Toen naar Hapert, Van Eijk Caravans. Puur toeval.Voorheen nooit van hun gehoort. De eerste indruk was al positief. Gaf hun gelijkl het volste vertrouwen (Dat doe je nooit direct).Daar een caravan gekocht. Na vijf jaren, die tubulent waren voor mijn Topasje (pech van buitenaf),had ik een geweldige schade opgelopen.Dus naar Van Eijk Caravans Ik durf rustig te stellen dat deze schadeconfrontatie ALLEEN bij VAN EIJK zo goed is opgelost geworden. Daar voelt men met de klant mee. Een beoordeling van dit bedrijf met een TIEN is nog veel te weinig. Zeldzaam dat er nog een bedrijf is dat de klant als klant behandelt en niet als melkkoe
Zeer klantvriendelijk, erg goede service. Zijn zeer coulant.
ouderwetse service en iedereen is altijd vriendelijk tegen de klanten. wij waren eerst geen klant maar toch kregen we top-service, dus de volgende caravan kochten we graag bij van eijk-caravans. Het is wel een hele afstand vanuit Apeldoorn maar dat hebben we er graag voor over, Ook de volgende varavan kopen we zeker bij van Eijk.
Al in 1979 kochten wij onze eerste caravan bij van Eijk in Hapert en sinds die tijd zijn wij altijd klant gebleven. Ondertussen kregen wij in Maart 2011 onze 8ste en waarschijnlijk laatste Fendt afgeleverd. Omdat wij altijd zo tevreden zijn geweest hebben we in die jaren al vele bekenden naar van Eijk doorverwezen. De klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid zijn ongekend voor deze tijd, we hebben in die 35 jaar al heel wat meegemaakt en spreken dus uit ervaring.
Goeie service. Altijd eerlijk en vriendelijk. Het rijden van de langere afstand meer dan waard.
Het is dubbel en dwars verdiend dat ze vorig jaar caravanzaak van het jaar werden.
zeer goed werkplaats personeel
Je word er altijd zeer goed vriendelijk behandeld door deskundig personeel dit maak je niet vaak meer mee.volgens mij is dit de beste manier.Dank daarvoor
van Eijk caravans heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. De fam. van Eijk en de werknemers zijn behulpzaam en geven u vakkundig advies. Heb hier al diverse caravans gekocht met volle tevredenheid.
Het is een uitermate klant vriendelijk bedrijf, met veel kennis van zaken.