Super goed heel aardig.
Alleen maar goede ervaring met dit Autobedrijf. Eerlijk en klantgericht.
Dat is heel klantvriendelijk. Staan altijd voor je klaar.
Prettig en goed geholpen
topservice!
Heel klantgericht, vriendelijk, vakkundig en goede service, je wordt zelfs weggebracht en opgehaald!
Apk en beurten meerdere auto’s
Adequate hulp en open communicatie. Uitvoering van werkzaamheden deskundig en een eerlijke beoordeling en uitvoering van de werkzaamheden. Dit geeft vertrouwen dat de auto in de juiste handen is.
Het feit dat we hier al jarenlang komen zegt genoeg over onze tevredenheid. Altijd vriendelijk en bereid om te helpen, ook als je onverwacht komt.
Klantvriendelijk en professioneel.
Goede service en goede kwaliteit
Altijd vriendelijk zowel aan de telefoon als aam de balie. Altijd tijd voor een praatje. Altijd behulpzaam waar het nodig is,
Vriendelijk, open en goed communicerend over reparatie/vervanging van onderdelen zodat er achteraf geen verrassingen zijn.
Zeer positief zijn eerlijk en oprecht goed advies en deskundig
Super leuk en deskundig en behulpzaam
Brengen al een aantal jaar onze auto\'s naar dit bedrijf. Altijd netjes en eerlijk behandeld. Er is altijd ruimte voor verbetering in ieder bedrijf vandaar de gemiddelde 8.5!
Goede ervaring, snel terecht voor een beurt. Fiets ter beschikking. Bellen over opslag banden, was eerder gratis bij het in onderhoud zijn van de auto.
Fort Moermont 44
4614GE Bergen op zoom