Geweldig!

Meedenkend, minimale kosten, maximaal effect

Goed geholpen en altijd vriendelijk

Deskundig, ik heb geen klagen

Super service!

Goed bedrijf .

Meedenkend en voorkomend

Ik voel me goed begrepen en vriendelijk behandeld. De reparaties worden kundig uitgevoerd. De kwaliteit/ prijsverhouding voelt goed.

Uitstekende service

Wij waren vergeten dat de auto gekeurd had moeten worden waardoor dit ineens op korte termijn nog moest gebeuren. Kivano heeft onze auto supersnel kunnen keuren waardoor we snel weer de weg op kunnen ! Super fijn !

Goed bedrijf

Het is een goed en betrouwbaar garage bedrijf, je word er ook heel goed behandeld als klant. Ook de factuur ziet er gespeciveerd uit . Heb je nog vragen nadien geen probleem ook dan staan ze voor je klaar. Ga zo door. Met vr groed, Fons

Toppers !

Super deskundig en klantvriendelijk

Grote beurt en APK

Alles keurig volgens afspraak.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Betrouwbaar en goed

Altijd een prettige ontvangst, duidelijke en betrouwbare communicatie geen poes pas

Sinds een jaar nu met 2 auto's bij deze garage, eerst kennis gemaakt i.v.m. met aankoop saab93 cabrio en nu na uitermate tevreden te zijn ook de 2de auto Mitsubishi Outlander in onderhoud. Erg fijn bedrijf voelt goed, komt erg betrouwbaar over, duidelijke en fijne communicatie en niet onbelangrijk prijs-kwaliteits verhouding lijkt prima in orde te zijn. Zou deze garage aan iedereen aanbevelen.

Goede betrouwbare garage

Gisteren onze auto gebracht bij autobedrijf Kivano. De auto kwam voor een kleine beurt en APK, en die zijn correct uitgevoerd. Via mail had ik een afspraak gemaakt en dat ging zeer gemakkelijk. Bij het wegbrengen stond de leenauto (elektrische Seat Mii) opgeladen klaar. Heb de auto een dag van te voren gebracht zodat ze er op tijd aan konden beginnen en dat hebben ze gedaan. Ik werd gebeld dat ze er wat dingen aan hadden gevonden en er werd duidelijk advies gegeven. Zelf heb ik 13 jaar als autotechnicus gewerkt(dat wisten ze) dus we hebben even overleg gehad en toen in samenspraak besloten wat er gedaan moest worden. Kort samengevat, Betrouwbare garage met duidelijke communicatie! Bedankt Kai!

Snelle service door vriendelijke vakmensen

Zetten alles op alles om afspraken na te komen, zijn goed bereikbaar, communicatie intern is top, en de kwaliteit van de werkzaamheden ook. Prijs ook prima. Kortom: aanrader!

Autobedrijf Kivano heeft onze vakantie gered door alle zeilen bij te zetten

Onze turbo was kapot en waar ik ook heen belde niemand kon ons binnen 1 maand helpen, autobedrijf Kivano daarintegen wel! Wij kregen de auto ook sneller terug dan verwacht en de prijs viel enorm mee. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede service en jullie professionele aanpak!

Omzettend goede garage. Erg tevreden!

Heel erg bekwam en aardig. Ben ontzettend tevreden.

Garage KIVANO is de beste! TOP!

Goede service, duidelijke uitleg over de reparatie en dan wordt storing opgelost. In één woord TOP!

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Grote beurt en APK (gratis) naar volle tevredenheid uitgevoerd!

Top service

Al jaren enorm tevreden over Kivano. Super service en aardige mensen!

Prima bedrijf

Prima uitleg doen wat ze moeten doen

Goed.

Tevreden met de gemaakte afspraken en de keuring van mijn auto.

Fantastisch

Fijn bedrijf prima prijs kwaliteit verhouding Aardige en behulpzame mensen.

Goed, open en eerlijk geholpen

Snel en vriendelijke afhandeling

Geweldig en zo veel mogelijk kostenbesparing.

Elektrisch probleem, dat al jaren speelde en steeds ernstiger werd, is aan huis opgelost door een defect relais te vervangen door een aanwezig vrij relais. Dus geen vervanging van een complete (kostbare) unit!

Goed gevoel.

Duidelijke afspraken en denkt mee, wil niet het maximale aan je verdienen.

Keurig aan de offerte gehouden

Vooraf offerte gevraagd en zelfs eronder gebleven

Goed en snel

Wat een fijn bedrijf. Ik kom er nog maar pas. Dit was de tweede keer. Vriendelijke en deskundige mensen. Wat wil je nog meer als de rekening ook nog meevalt?

Fort Moermont 44

4614GE Bergen op zoom