Super prettig familiebedrijf

Betrouwbaar, vakkundig en niet te duur!!!

Prettige garage! Wij komen hier al jaren!

Doen wat alleen echt nodig is!

Maakt snelle duidelijke afspraken

Prima bedrijf , is mijn eerste kennismaking,maar zal er zeker terug komen. Ze zijn een allround garagebedrijf voor zowel personenauto en campers.

Vakkundig en altijd bereid te helpen

Snelle en vakkundige monteurs. Daarnaast ook erg vriendelijk.

Kivano, professioneel én klantgericht

goede en professionele oplossing voor technisch mankement aan mijn Mercedes. begrip voor het probleem en juiste diagnose, waardoor auto weer snel beschikbaar is. de taxi-service wordt zeer gewaardeerd.

Prima service, als vanouds

Vriendelijk, professioneel

vriendelijk en goed

vriendelijk en goede service!

Altijd een antwoord op je vragen

Je wordt prettig geholpen

Vriendelijk, en vertouwd

Vriendelijk en vertrouwd. Het is net als de tandarts :). Je gaat er niet graag naar toe, maar je bent blij als het allemaal goed gemaakt is. Maar het vertouwen vindt ik wel het belangrijkste.

Werd de zelfde dag nog geholpen na een telefoontje

Mijn remlampje.en ruite wissers waren kapot kon nog de zelfde dag vervangen worden.super snelle service

Prima garage

Kan er van op aan dat auto weer tiptop is

Super garage!

Bij auto Kivano wordt ik altijd snel en correct geholpen. Wat ik ontzettend fijn vind is dat ze altijd met me meedenken. Ik kom al jaren bij Kivano. En dat hoop ik nog jaren te kunnen doen.

Goede service, meedenken over de kostenverdeling

Bij mijn laatste APK keuring kwamen wat reparaties naar voren die niet direct, maar wel in de nabije toekomst gedaan moeten worden. Monteur heeft zelf geopperd om het noodzakelijke nu te doen, en de overige reparaties in januari, zodat de kosten over deze 2 maanden worden verdeeld. Heel fijn!

Top !

Zoals elk jaar mijn mooie Opel Astra cabrio toevertrouwd aan Garage Kivano voor onderhoudsbeurt en APK . Ik ben zeer tevreden en blij ! Top !

Prima en gastvrij geholpen door kivano.

Top bedrijf

Een uitstekend garagebedrijf.

Kom al heel lang bij dit bedrijf. Kundig, klantgericht en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service en kwaliteit!

Goed advies, snelle service!

snelle en goede service

snelle service, goede communicatie, kundige vakmensen

Klantvriendelijk en deskundig

Ze luisteren goed.

Al jaren uitstekende service

Ik kom hier al een aantal jaar met verschillende auto’s. Er wordt altijd goed meegedacht bij onderhoud en reparaties. Het personeel is vriendelijk en zeer servicegericht. Ik kan deze graag aan iedereen aanbevelen.

Zeer vriendelijk geholpen.

Deskundig en goed meedenkend personeel, prima werk afgeleverd!

Vriendelijke vakmensen

Dit is mijn go-to garage geworden. Vriendelijk, vakkundig en eerlijke prijzen.

Altijd direct geholpen. Service top!

Perfecte en snelle service.

Geweldig.

Zeer goed geholpen en kreeg ook een leenauto mee. Dit was niet nodig geweest.

Fort Moermont 44

4614GE Bergen op zoom