Fanstastisch

Zoals altijd snelle hulp en nette service. Wij komen hier al jaren en als de service zo blijft, zullen wij zeker vaste klant blijven.

Fanstastisch

Prima !!!

Auto netjes gekeurd en kleine beurt gekregen.

APK en grote beurt. Goed contact. Goed betrouwbare service.

APK en grote beurt. Goed contact. Goed betrouwbare service.

Snelle service & Klantvriendelijkheid

Betrouwbaarheid staat bij mij hoog in het vaandel. Zij voldoen aan mijn verwachtingen.

Prettig contact, eerlijk advies en goede prijs voor grote beurt camper !

Als gewoonlijk, goede communicatie, meedenken met de klant, goed werk en goede prijs ! Tevreden.

Geholpen

Als eerste kosteloos de storing gedetecteerd, zomaar tussendoor. Vervuilde gasklep + 2,5 ltr koelvloeistof voor €60,- + vrijblijvende offerte voor reparatie lekkende koppakking.

Goede en snelle service

Rekening gehouden met mijn wensen: TOP

Direct iemand aan de telefoon, geen doorschakeling. Dus meteen een afspraak kunnen maken. Omdat ik aan de andere kant van de stad woon, kon ik op de apk keuring wachten. Daardoor hoefde ik niet iemand te vragen om mij heen en weer te rijden. Wachttijd ca, 3kwartier: service!

Fijn dat er altijd gebeld voordat er iets aan de auto gaat gebeuren

Prima!

Al jaren een goed advies en eerlijk.

Alles prima en snel geregeld.

Afspraak snel in kunnen plannen. Goede service. Niks doen als het niet nodig is.

Alleen voor apk geweest , netjes geholpen .

Geweldig zeer klantvriendelijk en ook zeer behulpzaam cijfer-10

Altijd correct en goed geholpen!!!

Kivano doet zijn uiterste best om voor de klanten een juiste en goede oplossing te vinden. Zij denken met de klant mee !!

Altijd zeer goede service !

Wordt altijd goed geholpen

vriendelijk & goed.

Vriendelijk en goed.

Prima service, heldere afspraken

Voor het eerst met de Ka naar Kivano geweest. Fusee versleten waardoor er een nieuwe draagarm op moest. Dit netjes gecommuniceerd en prijs conform vooraf gemaakte afspraak. Mij was onduidelijk welke beurt er nodig was, door Kivano bekeken. Kleine beurt bleek afdoende, mij werd dan ook geen grote beurt aangesmeerd (wat bij een Kwik Fit nog al eens gebeurde). Al met al een nette service, zeker de aanbeveling waard.

Paar nieuwe sloffen voor een nette prijs

Perfect!

Betrouwbaar, snel en meedenkend, zo nodig.

Ik heb vertrouwen in auto Kivano garage .

Worden goed geholpen ,ze zijn heel aardig en vriendelijk .

top bedrijf

goed werk ,eerlijke adviezen en prijzen

Prima service zoals altijd, maar had graag geweten waarom ook de brandstofpomp vervangen moest worden en niet alleen de vlotter. Vlot teruggebeld! Prima!

Prima garagebedrijf!

Prima garagebedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers! No-nonsense benadering met goede adviezen ter voorkoming van toekomstige problemen.

Fort Moermont 44

4614GE Bergen op zoom