Altijd eerlijk en correct

Afspraak is afspraak en altijd overleg.

Aandacht voor de klant

Leuk bedrijf, duidelijke en eerlijke adviezen.

Geweldig geadviseerd en een hele goede service

Personeel prettig en kundig Goede service

Personeel prettig in omgang. Goede service

Fijne eerlijke garage

Frazer is een eerlijke en degelijke garage zonder poespas.

Een autobedrijf dat kwaliteit levert !

Klantvriendelijk, betrouwbaar, korte lijnen, goede adviezen, snel bereikbaar.

Goede service en klant gericht personeelsplanner

Dit bedrijf staat altijd voor je klaar

Vriendelijke en behulpzaam Meedenken.

Ook als,er even iets kleins is wordt er gelijk naar gekeken en vaak opgelost. Echte vak mensen.

Erg vriendelijke en correcte benadering bij dit autobedrijf

De proefritten waren erg ongedwongen, mocht het verschil voelen van 2 auto’s om mijn keus te maken. Vriendelijk personeel, eigenaar ook erg gezellig en attent.

Fijne garage

Zeer vriendelijk, denken met je mee, en weten waar ze over praten. Zeker een aanrader.

Fijne service en een goede vakkennis.

Hele fijne service ook bij onverwachtse problemen, een goede communicatie met jou als klant. Ze denken graag met je mee en zijn erg vakbekwaam.

Wordt snel en vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je. En staan altijd open voor een grapje

persoonlijk en deskundig

fijne garage met goede monteurs en aandacht voor de persoon

Samen een mooie zoektocht!

Dan kom je binnen met een boel wensen en eisen hahaha, maar na een tijd is het zover, vandaag onze nieuwe auto ontvangen! Bedankt Charles voor de hulp!

Goede eerlijke service en onderhandelingen.

Snel een afspraak kunnen maken voor de apk. Goed overleg wat er gebeuren moest en kon al snel de auto weer ophalen

Al jarenlang tevreden klant

Vriendelijk personeel. Geen onverwachte kosten doordat reparaties in goed overleg plaatsvinden. Ze denken goed met je mee. Al jarenlang hebben wij onze auto's bij Frazer in onderhoud en zijn daar nog steeds tevreden over.

Fijn bedrijf, goede service, aardige werknemers een zeer betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf!

Vakkundig en betrouwbaar.

Bij Autobedrijf Frazer zijn ze erg vakkundig en staat de klant altijd centraal wat inhoud dat er altijd een oplossing voor de klant is.

Deskundig, vriendelijk en informeel

Vriendelijk en deskundig personeel.

Klantvriendelijk niet opdringen

Ik heb mijn auto gekocht bij jullie. Jullie zijn klantvriendelijk.en niet opdringbaar. Rustig de gelegenheid gekregen om te kijken en proefrit te maken..

Topbedrijf, eerlijk en direct. Daar houd ik van

Charles pakt zaken snel op en communiceert lekker direct.

Altijd goed, snel en behulpzaam.

Een gewelig automobiel bedrijf, 10 plus zeker als het om de service gaat

Ik heb een auto gekocht bij Autobedrijf Frazer, bij de aankoop al direct een heel goed gevoel over de eerlijke en open communicatie, zeker nadat ik enkele maanden later een beroep deed op de afgesproken garantie, ben ik vorstelijk en met alle vormen van service en uiterste vakmanschap geholpen, en is het kleine mankament prima opgelost, Ik kreeg de auto retour in bijna nieuwstaat, gepoetst zowel binnen als buiten. Dir bedrijf verdiend voor mij een hele dikke 10plus

Goede service!

Voor een afspraak kun je snel terecht en wordt je altijd fijn geholpen!

De Stenenmaat 13

7071ED Ulft