Altijd goed, snel en behulpzaam.

Een gewelig automobiel bedrijf, 10 plus zeker als het om de service gaat

Ik heb een auto gekocht bij Autobedrijf Frazer, bij de aankoop al direct een heel goed gevoel over de eerlijke en open communicatie, zeker nadat ik enkele maanden later een beroep deed op de afgesproken garantie, ben ik vorstelijk en met alle vormen van service en uiterste vakmanschap geholpen, en is het kleine mankament prima opgelost, Ik kreeg de auto retour in bijna nieuwstaat, gepoetst zowel binnen als buiten. Dir bedrijf verdiend voor mij een hele dikke 10plus

Goede service!

Voor een afspraak kun je snel terecht en wordt je altijd fijn geholpen!

Gewoon goed, altijd bereid om te helpen!!

Zeer goede ervaring met aankoop auto

Prettig ontvangen, zeer goede uitleg en begeleiding, je word behandeld als koningklant, goede service en staan altijd klaar voor je, niets is voor hun teveel. Eind conclusie. Top bedrijf en zeker een aanrader.

Prettig contact

Na een reactie op een advertentie een ik direct gebeld. Het contact was erg prettig en voelde vertrouwd aan. Na bezichtiging van de auto die netjes klaar stond meteen zaken gedaan! Hartelijk dank voor de snelle afhandeling!

Al jaren een fijne partij!

Fijne service, snel en goed!

Snel en behulpzaam

Erg goed heel vriendelijk personeel zeer vakkundig

De eigenaar weet precies wat ik wil, denkt mee en laat beslissing over aan mij. Ook het garage personeel is precies zo.

Prima!

Correct geholpen.

Klant staat altijd op de eerste plaats

Wat je vraag ook is, je wordt altijd vriendelijk en perfect geholpen!

Vakkundig, vertrouwd garagebedrijf.

Uitstekende service, deskundig en zeer klantvriendelijk. Ben al meer dan 40 jaar klant.

Staan altijd voor je klaar

Even bellen, of langskomen en je wordt meteen geholpen

Prima service en klantvriendelijk

Top!

Alleen maar positief

Zeer positief

Zoekopdracht naar andere auto naar tevredenheid uitgevoerd.

Na vele jaren met een probleemloze Kia zijn we op zoek gegaan naar een mogelijke vervanger. Besproken met Charles Frazer. Zoekopdracht uitgezet en nu de gelukkige eigenaar van een Honda.

Staan altijd meteen klaar

Afspraken zijn snel gemaakt. Word altijd snel geholpen, als het mogelijk is, kun je wachten onder het genot van een kop koffie.

Goede service en betrouwbaar

Uitstekende service.Betrouwbaar en vakkundige garage. Altijd snel heholpen.Vriendelijk personeel.

Prima.

Goede ervaring. Prettig contact.

Vertrouwd garagebedrijf

Klantvriendelijk en deskundig.

Goeie service altijd eerlijk en snel geholpen

Kom er al jaren en altijd goed geholpen met een persoonlijke service

Snel en vakkundig

Goede service, vriendelijk personeel

Je wordt er erg goed geholpen, als een vraag hebt krijg je duidelijk antwoord niets is te veel.

Wij zijn weer perfect geholpen

Wij zijn al jaren klant en hebben nooit slechte ervaring gehad

Goede service, en snel geholpen.

Mijn hele gezin is al klant bij deze garage, we worden goed geholpen. we hoeven nooit lang te wachten.

De Stenenmaat 13

7071ED Ulft