Auto is in goede handen bij het vriendelijke personeel.
De heren onderhouden al jaren mijn auto. Ik heb altijd een veilig gevoel tijdens het rijden omdat ze kundig zijn. Ze houden je tijdens de beurt op de hoogte wat ze vinden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Er moest een APK keuring worden uitgevoerd. Eigenlijk geen tijd, maar toch gedaan. Heel fijn.
Als vanouds vertrouwd
Vanaf 2015 kom ik al bij deze garage. In 2019 is het overgenomen door Ruben. Het is alleen maar beter geworden. Staan altijd voor je klaar, wordt netjes behandeld. Ga zo door!
Grote beurt met alle deskundigheid en in vertrouwen uitgevoerd. Overzichtelijke factuur. Duidelijke uitleg van eea na afloop.
Ze zijn zeer behulpzaam, eerlijk en werken Ze netjes optijd
Goede en vriendelijke service
Word altijd vriendelijk geholpen, auto netjes op tijd klaar. Mag/kan weer een jaartje rijden, blij groet, Erika
Goed overleg voor reparatie Jammer van het starre gedrag van de bovag was voor mij de laatste keer
Zie hierboven.
Bedreven en zeer ervaren specialist die vriendelijk en zeer behulpzaam is bovendien.
Hoge kwaliteit (dat is: voldoet aan gestelde eisen), zeer goede service en flexibele planning. Het bedrijf is niet goedkoop, maar vergeleken met de plaatselijke volkswagen dealer vele malen goedkoper. Het personeel is deskundig en laat defecte en vervangen onderdelen ter plekke zien.
Zomer check uitgevoerd. Duidelijk en in goed overleg auto beoordeeld
Prima garage
Erg positief, helpend en correct!
Mijn auto is al jaren voor onderhoud bij de Gecu. Ik ben altijd tevreden.
Na afspraak apk en service beurt de auto op correcte wijze gemaakt en op voorhand ingelicht over de zaken die moesten gebeuren nu en voor de toekomst ! Duidelijke nota en informatie ! Een vertrouwd adres met fijne gekwalificeerd personeel met goede service en met de klant mee denkt !
Goede service Prima deskundig advies
Afspraak mbt. grote onderhoudsbeurt + apk op zeer korte termijn kunnen maken. Prettig persoonlijk contact !
Komen afspraken na, kwaliteit voor een keurige prijs
Service was top, goed op de hoogte gehouden wat er moest gebeuren voor de apk, zeer aardig ontvangst en contact
Goed bedrijf kunnen alles van A tot Z
Doen alleen wat gevraagd wordt en komen altijd eerst met advies als ze een mankement tegen komen. Betrouwbaarheid van begin tot eind
Auto voor onderhoudsbeurt gebracht. Alles weer keurig nagekeken en in overleg en vooraf prijsopgave gerepareerd. Ik zeg tot volgend jaar maar weer
Randweg 12
4104 AC Culemborg