Zijn al jaren klant van Gecu. Alles gebeurd in overleg. Klantvriendelijk goede service. Kunnen altijd terecht als er iets is ! Een top TEAM
Zij hebben aandacht voor de klant en werken snel en zeer vakkundig.
Heel fijne chef werkplaats die zegt wat hij doet en de monteurs doen, en doen wat ze zeggen. Altijd gaat een groter kostenpost in overleg en wordt een advies gegeven voor een mogelijk probleem.
Prettige snelle service
Pas onderhoud gehad en werd eerst netjes gebeld over de kosten .
Goede adviezen, eerlijk, goede prijs. Ga zo door.
Word netjes geholpen
Perfecte service!
Om onze auto te onderhouden bij Gecu, daar rijden wij graag een stukje voor om. Geen poespas of dure accountmanagers, maar gewoon persoonlijk contact met degene die nog weet wie wij zijn en hoe onze auto er aan toe is. Uistekende service, flexibiliteit en deskundigheid. Maar bovenal het gevoel dat je niet wordt belazerd. Dat áls er een dure ingreep nodig is, dat dit dan ook echt nodig is.
Nog even snel tussen door geholpen. Bij gebreken wordt er meteen overlegd en oplossingen aangedragen. Duurzaam door, in overleg, 2de hands onderdelen te gebruiken.
Ruben met zijn team staan altijd klaar, ik rij graag 65 kilometer om mijn Abarth 595 te laten onderhouden bij RH Autotechniek.
Auto voor de apk en kleine beurt gedaan, keurig gebeld over de bijkomende kosten.
Motorolie lekkage verholpen volgens vooraf afgesproken prijs. Viel zelfs nog iets mee.
De APK was vakkundig en snel gedaan. De afspraak was op de minuut begonnen. Het personeel was erg vriendelijk en informatief zoals altijd. Het juiste gebruik vd boordcomputer werd extra uitgelegd. De rekening was ook prima. Bedankt Michael en Ruben.
goede service deskundig klantvriendelijk
Je hebt een probleem, een autoprobleem wat leidt tot een probleem met de planning. Bij Gecu denken ze vanuit hun expertise mee, adviseren en helpen met oplossen. Goede communicatie, prima werk, zeer klantgericht. Goede service!
Onderhoud, reparatie, airco check, APK en pechhulp. allemaal geregeld in één dag. Ik kan weer een jaar rijden. Top!
Alles top
Klantvriendelijk en hebben altijd wel een oplossing Je wordt netjes terug gebeld als ze even ergens anders mee bezig zijn
Topservice op maat
Super werk geleverd
Eerlijke service!
Het contact is heel persoonlijk en servicegericht. Prima kwaliteit en betrouwbaar. Zoals overal waar mensen werken gaat er wel eens wat mis en dat wordt goed gecommuniceerd en opgelost.
Randweg 12
4104 AC Culemborg