Uitstekend. Korte tijd geleden is artrose in mijn knieën geconstateerd, waardoor ik moeilijk in en uit een kleine auto kan stappen. Ik heb daarom een leenauto met hogere instap meegekregen die ze normaal nooit uitlenen. Ook de vakkundigheid en klantvriendelijkheid die ik al jaren van ze ken is nog altijd aanwezig
Uitvoering volgens planning, duidelijk over wat gedaan is en tegen welke kosten.
ik ben altijd zeer goed ingelicht wat er gebeuren gaat en daarna geholpen
Vakwerk,goede service,vriendelijke mensen
Bedankt voor je professionele service, ik kom zeker bij je terug
Alles kan er! Eerlijk en oprecht reparatie advies.
Vooruit wordt er gemeld wat er mis is en wat het kost
Klantvriendelijk
Betrouwbaar monteurs.
Duidelijke uitleg over wat nodig was.
Zeer gedegen kennis en goede uitleg wat er niet gied was aan de auto en hoe het opgelost is. Zeer vriendelijk personeel. Buitengewoon goed! Peter
Fijne ervaring, goed geholpen en geinformeerd bij de aankoop van mijn fiat 500X!
Ik kwam voor apk/onderhoud. Er was goed verleg en uitleg over de werkzaamheden die moesten worden uitgevoerd. Klantvriendelijke benadering.
Ze denken altijd met je mee als er iets is met de auto. Ook al kom je alleen voor een APK. En de koffie smaakt er heerlijk. Heb er een auto gekocht in april 2023 en ben daar zeer tevreden over daarom kom ik hier graag terug voor de APK of een beurt.Ook al moet ik daar 45min voor rijden.
Mijn apk was verlopen, ondanks dat deze mannen heel druk waren toch tussendoor nog een gaatje gevonden om mijn auto te keuren. Ik kom zeker terug. Bedankt mannen!
Zeer vriendelijk en ervaren en deskundig bedrijf. Zeker aan te raden.
Prima service en klantvriendelijkheid!
Een gezellige garage met aandacht. Heb een vriendin ,jullie aanbevolen.
Reparatie en onderhoud wordt in goed overleg uitgevoerd. Er wordt de tijd genomen om uit te leggen wat er is gedaan, en waarom. Je weet precies waarvoor je betaalt.
Deskundige monteur en juiste informatie
Zeer klantgericht en meedenkend en deskundig
Deskundig, eerlijk en vriendelijk
Heel prettig contact! Altijd overleg over onverwachte reparaties/kosten. Zeer klant vriendelijk
Geweldige service
Randweg 12