Een echt familie bedrijf waar men aandacht heeft voor de klant. De verkopers adviseren op een correcte manier en komen hun afspraken na. Wij hebben alle vertrouwen in Autobedrijf Gelissen ook naar de toekomst.
Uitermate tevreden! Open en eerlijke communicatie, geen spelletjes, volste vertrouwen in deze zaak waar ik ook mijn vorige auto (ook een Mitsubischi Outlander) gekocht heb.
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Perfecte aflevering van onze ASX Prima uitleg door dhr Marc Peeters Een mooi bloemetje maakte aflevering compleet. Math uit Maastricht
Klant vriendelijk bedrijf,werden door de baas zelf hartelijk ontvangen en van hem kregen we op een duidelijke manier tekst en uitleg over de Mitsubishi ASX. Ook nadat we kenbaar maakten dat we naar andere merken zouden gaan kijken bleef men vriendelijk . Na twee weken zijn we er terug binnen gelopen en hebben we beslist dat de keuze op de Mitsubishi ASX was gevallen. Ook Mark Peeters de verkoper waar we de aankoop mee afhandelde gaf op een vriendelijke en prettige manier tekst en uitleg over alle in en outs van de auto, bij een lekker kopje koffie. Conclusie:Het was prettig zaken doen met dit familie bedrijf.
Na een crash was mijn auto total loss. Auto Gelissen handelde de schaderegeling prima af. En de begeleiding en service voor de keuze van een nieuwe (gebruikte) auto was uitstekend en deskundig. En vooral het begrip voor de situatie was een steun in de rug.
Vriendelijk personeel, deskundige zorg, denken en werken mee met mogelijkheden. Reeds 4 jaar klant bij auto Gelissen met al mijn autos, en met steeds goede ervaringen!
Ik was op zoek naar een kleine stadsauto en kwam per toeval terecht bij Gelissen. Eerlijk gezegd had ik nog nooit gehoord van de Mitsubishi Space Star. Ik had hem ook nog niet zien rijden. De proefrit en de prijs vielen goed in de smaak, zeker vergeleken met andere kleine auto\'s. Met de Space Star heb je veel meer auto voor minder geld. Het prima aanbod van Gelissen gaf uiteindelijk de doorslag om de auto te kopen. Na een week rijden kan ik niet anders concluderen dan dat ik heel blij ben met deze aanschaf. Ik ga zeker reclame maken voor de Space Star. Ook de service en vriendelijkheid van het personeel spraken me heel erg aan.
Goede service en goed meedenken. Aflevering was top.
Meer dan 20 jaar zeer goede ervaring met het bedrijf. Hier ben je geen nummer.
Deskundig , fatsoenlijk, betrouwbaar.
Net zo lang gezocht tot dat we er eentje hebben gevonden. Het heeft wel lang geduurd maar dat was niet erg. Want ze hebben ook lekkere koffie bij Gelissen.
Behulpzaam, vriendelijk, duidelijk, snelle levering. Probleemoplossend, vakkundig
Super service!!
Na binnenkomst eerst rustig kunnen rond kijken. Na het rondje zo goed als afgerond te hebben kwam de verkoper informeren of hij kon helpen. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt een correcte aanbieding van de mogelijkheden. Hierdoor vrij snel een beslissing kunnen maken.
Goede service, en deskundigheid bij het verhelpen van problemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel
Zeer correct behandeld, duidelijke uitleg en goede contacten voor traject.
na 39 jaar Mitsubishi te rijden 1 celeste 2000gt 4 galants,. sinds 1981 kom ik bij autobedrijf gelissen heb ik nu een asx intense gekocht.Er waren wat problemen met het rechter voorportier, lakschade.dit is tot mijn volle tevredenheid opgelost.
Wij hebben autobedrijf Gelissen ervaren als een bedrijf dat voor de klant bereid is naar oplossingen te blijven zoeken.
Recent heb ik de tweede Outlander in ontvangst moge nemen bij garage Gelissen te Sittard. Hierbij werd mij in alle rust de werking van de auto uitgelegd tot in detail. Na een eerste ervaring op de autosnelweg heb ik een opmerking geplaatst over de trillingen in het stuur. Hiertoe heb ik een afspraak ingepland met de garage, werd ik voorzien van een leenauto en kreeg ik dezelfde dag de auto weer terug, rijdend als een klokje. Overal gaat wel eens iets mis. Juist met de wijze van oplossen bewijs je het kwaliteitsniveau. Top geregeld bij garage Gelissen!