Ook voor de niet Mitsubishi autoservice kan je bij Gellissen autobedrijf in Sittard terecht. Zo hebben zij een vervelende Fout uit onze Volvo v40 opgelost. Onze angst de hoofdprijs te moeten betalen bleek ook nog eens ongegrond. Ik moet erkennen dat dit zeer gerenommeerde bedrijf een fijne service heeft geboden waar wij zeer tevreden over zijn. Deze service heeft geleid dat wij hierdoor een 2e hands ASX in topkwaliteit hebben gekocht. Als wij niet tevreden waren geweest, waren wij niet terug gegaan. Klant van Gellissen Autobedrijf Sittard
Beste John, bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij gaan er ook in de toekomst voor zorgen dat je niet stil blijft staan.
Na een afspraak gemaakt te hebben voor een proefrit, stond de auto klaar en konden we op ons gemak kijken hoe deze beviel. Hierna een fijn gesprek met de verkoper. Koop werd gesloten en alles werd netjes afgehandeld. Auto werd geleverd volgens afspraak.
Beste Gertie, Bedankt voor de mooie beoordeling! Voor service en garantie kun je altijd terecht en we zien je natuurlijk ook graag over een jaar voor de volgende onderhoudsbeurt met gratis ANWB mobiliteitspas en gratis APK. Veel rijplezier met de nieuwe auto!
Ik ben al jaren klant bij deze garage, ze leveren goed werk wat beurten betreft. Staat je vriendelijk en met respect te woord. Ik zou iedereen deze garage aan bevelen.
Dank voor deze mooie beoordeling! Wij gaan er alles aan doen om u de komende jaren net zo tevreden te houden.
Netjes een afspraak gemaakt voor een proefrit. Kon niet vroeger dan de afgesproken tijd. Komen we daar na een uur rijden.... Sorry de auto is verkocht! Klant is koning, maar niet bij Gelissen in Sittard
Gerdien, helaas kunnen wij occasions niet reserveren zolang er geen handtekening op papier staat en alleen gebeld is voor een proefrit afspraak. We begrijpen je teleurstelling echter soms komen er binnen een paar uur 2 klanten voor dezelfde occasion.
Al jaren klant, altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik had een zeer fijne ervaring ondervonden
Beste Ilona, bedankt voor deze mooie beoordeling! Voor onderhoud ben je natuurlijk ook welkom bij ons, veel rijplezier met de Opel.
Onze nieuwe auto vonden we bij dit Autobedrijf via internet. Op zaterdagmiddag zijn we gaan kijken en ondanks de drukte en de krappe personele bezetting mochten we diezelfde middag een proefrit maken. Na de geslaagde proefrit was de koop snel gesloten. Rekening houdend met wederzijdse agenda's zijn we tot een leverafspraak gekomen, die precies een dag voor vertrek naar onze vakantiebestemming lag. We konden dus met een mooie lange rit aan onze auto wennen. Naderhand is de auto nog een dag in de garage geweest, voor een update van het navigatiesysteem. Een leenauto werd ons ter beschikking gesteld, afspraken zijn netjes nagekomen. We zijn uitermate positief over dit autobedrijf, we voelden ons gewaardeerd als nieuwe klanten en we hopen onze auto nog lang in onderhoud bij dit bedrijf te hebben.
Beste Manuela en Patrick, bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij proberen de komende jaren met onderhoud van de Opel Corsa deze service natuurlijk vol te houden, bij een beurt kun je voor slechts € 25,- de ANWB mobiliteitspas Europa weer een jaar verlengen. Veel rijplezier en veilige kilometers wensen wij jullie met de nieuwe auto.
Zeer klantvriendelijk bedrijf
Beste Pieter, Jij bedankt voor deze mooie review, 2 keer 3,5 uur enkel in de auto van Leeuwarden naar Sittard heeft je gelukkig niet tegen gehouden! Veel rijplezier met je nieuwe Mitsubishi.
Prima geholpen.
Beste Cheryl, Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij zien je natuurlijk ook graag voor onderhoud aan de Suzuki in onze werkplaats over een jaar. Veel rijplezier met de nieuwe auto!
Weer, zoals altijd super geholpen door garage Gelissen en zijn team. Top service mannen.
Beste John, Bedankt voor deze top beoordeling ! Bij deze nieuwe auto is de service natuurlijk net zo goed als bij de vorige auto's.
Klantvriendelijk, behulpzaam, realistisch
Beste Richard, bedankt voor deze mooie beoordeling !! Wij doen ons best om je ook met service en onderhoud goed van dienst te zijn.
Werd goed geholpen door de verkoper
Beste Paco, bedankt voor deze top beoordeling ! Veel rijplezier met je nieuwe Mitsubishi.
Prettig!
Beste Ine, bedankt voor deze mooie beoordeling! Ook bij de after sales maken wij duidelijke en transparante afspraken, veel rijplezier met de nieuwe auto.
Goede service, alle vragen prima beantwoord. Goede begeleiding bij de koop
Beste Sjef, bedankt voor deze mooie beoordeling ! Voor onderhoud ben je zoals besproken van harte welkom, evt. halen wij 1 keer per jaar de auto in Venlo op en brengen deze na 18 uur weer terug, service van Auto Gelissen. Veel veilige kilometers gewenst!
Vertrouwen in autobedrijven verloren. Geen fijne afhandeling. En heel jammer dat ik al een kapotte auto kocht. Hoop geld verloren.
Al jaren klant, echte aanrader!!
Beste Marielle, Dank je wel! We blijven ook de komende jaren ons best doen om je tevreden te houden!
I bought a car remotely, didn't came to look at it. Seller told car is good, everything works. I trusted him and sent money. Car arrived with broken transmission! Seller didn't made any compensation for that, didn't tried to find any solution, just told "can't help you". Also car has many other problems.
Beste heer Orlovskis uit Vilnius, Dank voor je recensie. Helaas verschillen we van mening zoals je weet na ons telefonisch gesprek. Je hebt een door ons volledig dealer onderhouden Mitsubishi Pajero gekocht. De vorige trouwe eigenaar heeft nooit nergens over geklaagd en heeft alles wat kapot is gegaan, altijd door ons laten vervangen. De Mitsubishi Pajero was 100% goed toen deze bij ons is opgehaald in februari. Wat er onderweg van Sittard naar Vilnius met de auto is gebeurd tussen februari en mei bij een door jou ingehuurde externe en onbekende transporteur, kan ik niet beoordelen. Daarnaast betreft het een zakelijke verkoop. Op een B2B (business to business) overeenkomst zit nooit garantie en al zeker niet op een export auto met ruim 355.000 kilometer. Op je overeenkomst en factuur staat ook duidelijk vermeld 'zoals gezien en bereden, voetstoots aanvaard zonder garantie'. Bovag garantie is al zeker niet van toepassing gezien je ruim onder de aanschafwaarde grens van 4500,- euro zit. Wil ik je toch nog een prettige dag wensen en veel veilige kilometers wensen in je dealer onderhouden Mitsubishi Pajero!
Al jaren klant bij Mitsubishi Gelissen. Een bedrijf met goede service, vriendelijk personeel en komt gewoon de gemaakte afspraken na. Nieuwe mitsubishi eclips cross phev first edition in ontvangst mogen nemen. Bedankt Ralph en oersoep voor de goede service.
Beste John, Bedankt voor je mooie beoordeling! Jij bedankt voor het vertrouwen en de aanschaf van weer een nieuwe auto bij ons !!
Ik ging kijken en heb meteen een auto gekocht en ben zeer tevreden.
Beste heer Veltrop, Bedankt voor de mooie beoordeling! Voor onderhoud bent u zoals besproken van harte welkom. Veel rijplezier met de nieuwe auto.
Ik ben al hier meer dan veertig jaar klant en kan de garage alleen maar aanbevelen.
Beste heer Bus, Bedankt voor deze beoordeling en bedankt dat u al meer dan 40 jaar bij ons trouwe vaste klant bent!
Betrouwbaar,.. beloftes worden waar gemaakt.
Bedankt John voor deze mooie beoordeling! Ook voor service en onderhoud zien we je natuurlijk graag in onze werkplaats.
Alles volgens afspraak verlopen
Bedankt mevrouw Been voor deze mooie beoordeling! Ook in onze werkplaats zal alles volgens afspraak gaan verlopen, veel rijplezier met uw Mitsubishi !
Leuke,vriendelijke mensen,die meteen helpen als er iets is. Zou zo weer gaan...
Beste Natasja, bedankt voor deze 10 !! Wij gaan dit cijfer de komende jaren met onderhoud en service proberen vast te houden.
Nieuwe spacestar gekocht ....heel tevreden ...wij wilden kleinere maar nieuwe auto....deze heeft alles wat wij graag wilden ....kwamen uit bij autobedrijf Gelissen....fijne service....fijn geholpen ,vriendelijk personeel ....Leon en Jolanda Rutjens
Beste Leon en Jolanda, bedankt voor deze positieve beoordeling! Ook de komende jaren gaan wij ons best doen om dit mooie cijfer vast te houden.
Ben ruim 42 jaar klant bij Gelissen. Heb in die 42 jaar niet een keer vervelende zaken mee gemaakt. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Beste CHC, bedankt voor deze top beoordeling! Daar doen we het voor.