Heb 14 jaar geleden nieuwe Lancer gekocht. Altijd in onderhoud gehouden bij dit bedrijf omdat de service erg goed is. Altijd overleg over reparaties, goede prijsindicatie, kijken voorruit.
Vanaf het eerste moment dat ik bij hen binnen liep, was de klik er. Hartelijke ontvangst, deskundigheid, betrokkenheid, welkom. Geen drammerige verkopers, maar mensen met verstand van zaken die naar jou (de klant) luisteren.
Vriendelijke personeel, en komen afspraken goed na !
Onlangs mijn auto verkocht aan autobedrijf Gelissen. Het verkoopsproces was bijzonder professioneel, meteen goede afspraken gemaakt die allemaal prima zijn nagekomen.
Heel goed. Goede service. Niet opdringerig zoals andere verkopers en komt afspraken na!
Bij deze autogarage voel je meteen dat je betrouwbaar en klantvriendelijk te woord word gestaan en geholpen . Wij zijn altijd zeer tevreden geweest over de gebode service en vlugge afhandeling van reparaties of service beurten . Wij bevelen deze garage bij ieder een aan .
Leaseauto vanaf januari 2019
Nieuwe Space Star via Private lease, al jaren vaste klant.
Ik heb begin november mijn eerste auto bij Gelissen gekocht en ben tot nu toe zeer tevreden, met name over de deskundigheid, netheid, vriendelijkheid enz van het personeel. Als dit zo blijft, dan is de kans groot dat ik mijn volgende auto ook hier koop!
Vriendelijk, goed advies gekregen.
Zakelijk, correct en alles naar wens !
Zeer fijne behandeling wat vertrouwen schept. Snelle hulp en vriendelijkheid voorop. Voor iedereen een aanrader als bedrijf.
Goede ontvangst. Direct resultaat. Geen nonsens. Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Persoonlijke, professionele benadering. Zeer klantgericht.
Zeer prettig contact. Goed product.
Zeer positief, geen poespas, eerlijk
Altijd heel vriendelijk en behulpzaam Aanrader 👍
Meedenkend i. v.m. bijzondere omstandigheden. Vriendelijk en tegemoetkomend zonder opdringerig te zijn.
Eerste keer een auto gekocht.
Eerste aankoop van een gebruikt auto 👍 wist niet dat zulke dealers bestonden die je zo neutraal en zeer goed adviseren👍 Een bedrijf waar klant nog echt keizer is.😀😀👍👍👍
Hebben veel moeite gedaan aan onze vorige auto om de kosten te beperken. Auto ingeruild voor een andere auto. Ook hier werd veel aandacht aan besteed.