Zakelijk, correct en alles naar wens !
Zeer fijne behandeling wat vertrouwen schept. Snelle hulp en vriendelijkheid voorop. Voor iedereen een aanrader als bedrijf.
Goede ontvangst. Direct resultaat. Geen nonsens. Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Persoonlijke, professionele benadering. Zeer klantgericht.
Zeer prettig contact. Goed product.
Zeer positief, geen poespas, eerlijk
Altijd heel vriendelijk en behulpzaam Aanrader 👍
Meedenkend i. v.m. bijzondere omstandigheden. Vriendelijk en tegemoetkomend zonder opdringerig te zijn.
Eerste keer een auto gekocht.
Eerste aankoop van een gebruikt auto 👍 wist niet dat zulke dealers bestonden die je zo neutraal en zeer goed adviseren👍 Een bedrijf waar klant nog echt keizer is.😀😀👍👍👍
Hebben veel moeite gedaan aan onze vorige auto om de kosten te beperken. Auto ingeruild voor een andere auto. Ook hier werd veel aandacht aan besteed.
Net, begripvol, oprecht, eerlijk bedrijf, spontaan, staan open voor wensen van klanten. Nette voor ons betaalbare gebruikte auto gekocht, deskundig(e) medewerker(s). Duidelijk in uitleg. Service in principe kan ik daar nog niet echt over oordelen maar eerste indruk over de service deze reeds verleend is i.v.m. wat we onder de service kunnen verwachten en deze geboden wordt ook positief zijn
Mijn derde auto al gekocht bij Gelissen. Niet opdringerig, deskundig, behulpzaam. De service van de garage is voorbeeldig. Niets dan lof.
10/10 would buy again. Geweldige service met een kundige verkoper die de tijd neemt, of je nou voor een occassion gaat of een nieuwe auto.
Klantvriendelijk personeel, zelfs wanneer we voor de 3e keer komen proefrijden om zeker te weten of we de juiste keuze in automerk en type maken. Geduldig, betrokken en vriendelijk personeel.
vriendelijke mensen die altijd voor je klaarstaan.
Vriendelijk voelt vertrouwd en goed ontvangen door Patrick.
Prettig, daadkrachtig
Zeer tevreden over klantvriendelijkheid en persoonlijke benadering!
Ik ben al sinds 1990 vaste klant. Zeer tevreden. Betrouwbaar merk en dealer.
Prettig sfeer, goed meedenken en adviezen, hier voel je je als klant echt thuis, recent mijn 3e nieuwe auto (al) weer bij dit bedrijf gekocht.
Ik ben enorm tevreden met de auto en vooral met de service die door Gelissen is geleverd. De occasion die ik kocht was zeker niet de grootste verkoop die ze deden die week, maar geen moment heb ik het gevoel gekregen dat er daarom minder aandacht aan mij of aan de auto werd besteed. Ik voelde me een gewaardeerde klant. Zeer aan te raden, dit bedrijf. Geen verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies.