We worden bij ieder bezoek aan Garage Gelissen Sittard Altijd heel vriendelijk te woord gestaan !! Als er iets is, er wordt altijd naar een goede oplossing gezocht met deskundigheid , ook altijd in goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben ongeveer een maand geleden een nieuwe auto gekocht, goede inruilprijs gekregen en ook weer met een heel goede service behandeld geworden !! Ik zou zeggen chapeau voor Autobedrijf Gelissen en ga zo door !! Wij zijn uiterst te vreden !!
word goed geholpen en goede service
Altijd correct en goed. Kwalitatief hoogstaand
bij reparatie meedenkend en handelen in het voordeel van de klant. Dit nu voor de tweede keer meegemaakt. super! Ze doen hun best de kosten zo laag mogelijk te houden.
Goede indruk, eerlijke en faire prijs, voorkomend, niet opdringerig.
Correcte bediening geen opdringerige verkopers
Goed advies en heel goede service, top!
Eerste keer gekozen voor Mitsubishi. Goede keuze ! Klant vriendelijk en direct geholpen. Goede en fijne service. Mitsubishi Space star snel geleverd ! Mooie bloemen in ontvangst mogen nemen !
Het was mijn eerste contact met autobedrijf Gelissen. Was aan het twijfelen voor een andere auto of mijn oude op te knappen. \'s morgens een proefrit gemaakt en \'s middags liep de motor vast van mijn oude auto. Daarna een fantastische service gekregen. Auto afgesleept, leenauto direct gekregen en natuurlijk heb ik de auto van de proefrit gekocht.
Uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zeer plezierig in de omgang en service staat hoog in het vaandel. Ik kan dit autobedrijf aan allen aan bevelen.
Betrouwbare afspraken. Klantvriendelijk. Goede informatie.
Goed bedrijf en afspraak is afspraak.
Meer dan twintig jaar positieve ervaringen met kwaliteitsbedrijf garage Gelissen. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en ervaring staan centraal. Goed meedenkend met de klant!
langdurige ervaring met dit bedrijf 1993 tot heden
Ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen. Zijn klantvriendelijk en je kunt er op elk moment binnen komen..Ze staan dan direkt voor je klaar..
Dit is nog een familie bedrijf waar je goed behandeld word.
More then Douze points! Ik hoorde vanochtend van Anjo dat het aankoop contract van de nieuwe auto voor Albert Potma (overleden 6 november) definitief niet doorgaat. Zonder enige kosten. SUPER GAAF (vriend van Albert)
Prettige behandeling en eerlijke informatie. Na wat kleine oneffenheden een goede afhandeling.