mijn ervaringen zijn positief.

mijn ervaringen zijn positief.

Snel en efficiënt

Kleine beurt en apk, in de ochtend gebracht en begin van de middag klaar.

Service zeer goed. Materialen aan de prijs

Bijzondere extra ophaal service op het eiland.

Een superfijne garage.

Niets zo belangrijk als vertrouwen kunnen hebben in de auto. Hiervoor is een juiste garage met de nodige kundigheid in huis een `pre´ of zelfs een `must`. Mijn opeltje en ik zijn heel blij met garage van Gilst.

Wordt altijd netjes geholpen en met houdt zich aan de gemaakte. Service, kwaliteit en prijs goed

Geweldig!!!

De mannen bij Van Gilst hebben mij perfect geholpen. Er zat namelijk een scheur in ons chassis van de camper, per toeval hebben we dit gezien. En Garage van Gilst heeft dit super professioneel gerepareerd waardoor we nu weer veilige kilometers kunnen maken. Mega bedankt!!

prachtig bedrijf met de juiste kennis van zaken

Jongens van de garage staan steeds klaar voor je, niets is hen teveel, en telkens wordt je met een glimlach geholpen dus in 1 woord een Topbedrijf!

Efficiënte service

Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie met aandacht voor de wensen van de klant.

Eerlijk, vakkundig en denken mee!

Omdat ik lange reizen maak, zoek ik een garage die meedenkt. Liever preventief een onderdeel vervangen dan later met pech in het buitenland staan. Het liefst wil ik een monteur die meedenkt als ware het zijn eigen auto. Omdat ik bij een andere garage dat gevoel en die ervaring helaas niet had heb ik aan Garage van Gilst gevraagd of zij dat wel zouden kunnen bieden. Ik ben nog niet zo lang klant maar tot zover heb ik de ervaring dat ze met me meedenken en ook vakkundig zijn.

Prima garage

Vriendelijke mensen en erg hulpvaardig

Alleen maar positieve punten !

Wordt netjes geholpen door baas en personeel ! Gewoon een aanrader !

Garagebedrijf van Gils neem de tijd voor je en denk ook mee met de klant Top.

Altijd goede service op een gemoedelijke manier

Je krijgt altijd eerlijke service. Onderhoud wat nodig is, wordt netjes gedaan. En als het er nog even mee doorkan, dan hoor je dat ook. Wanneer ik wegrij bij de garage, weet ik altijd zeker dat ik weer veilig de weg op kan, zonder daarvoor onnodige kosten te maken. Hier is je auto echt in goede handen!

gezochte grasmaaier onderdeel op voorraad en tegen goede prijs geleverd

Snel geholpen

Snel en goed

Prima werk.

Altijd bereidt om mechanische problemen op korte termijn op te lossen

Goede service, deskundig advies

Er wordt snel en vakkundig gewerkt

Goede service, vakkundig team.

Willem en zijn team zijn professionals met hart voor auto’s.

Gewoon in 1 woord Perfect

Goede service en deskundig herstel.

De auto weggebracht voor een vakantiecheck. Er moest het nodige aan gebeuren maar alles was netjes op tijd klaar. De auto rijdt weer strak en kan er weer tegenaan. Vakantie Zwitserland was daardoor een feestje.

Prima en snelle service

Afspraak snel geregeld en nagekomen.

Paar dagen voor mijn vakantie kon kleine beurt nog geregeld worden. Fijn dat dat nog kon om extra veilig te kunnen reizen!

sehr positiv

Reparatur Gartengeräte

100% service gericht

Fantastisch. Vakbekwaam, eerlijk én 100% service gericht.

Uitstekende service.

Staan altijd voor je klaar.

Oostzeedijk 9

4486PN Colijnsplaat