Geweldig goede service, aanrader!

Altijd hele goede ervaringen met deze garage!

altijd goed

vakkundig, vlot en vriendelijk, niks op aan te merken

Prima zo

Snel

Goede service en makkelijk om een plekje te krijgen in de planning

We konden snel ingepland worden en het werk werd goed uitgevoerd

Betrouwbaar familie bedrijf.

Ik ben heel blij met mijn tweede hands auto. Geweldige service. Er was een klein deffect opgetreden na twee maanden en dit is tot grote tevredenheid opgelost . Goede service en liefde voor het vak. Dankjulliewel!

Goede service en snel gehopen

Super en snel geholpen.

Garage die meedenkt en met goede oplossingen komt, reparatie's goed uitvoerd en een goede gespecificeerde rekening overlegd. Vriendelijk personeel.

Al jaren tevreden.

Ik ben al jaren klant en dat zegt genoeg.

Behulpzaam , klantvriendelijk , meedenkend , goede service , kortom , een aanrader !!

Snel en goed.

Uitstekende dienstverlening.

Goede ervaring.

Heel snel en heel correct

prima garage, vakkundig en correct

Reeds jaren ervaring met garage van Gilst

Fijne garage

Duidelijke afspraken Snelle actie Eerlijke nota.

Top service!

Enorm goede service en vriendelijk personeel! Waar andere garages het probleem niet konden vinden/oplossen, had garage van Gilst het meteen opgelost! Toppers!

Klant is hier nog koning

Kundige mensen die met je meedenken. Service is super en altijd vriendelijk.

Heel tevreden!!!

Goed geholpen, deskundig en niet te duur.

Goed geregeld

Tijdens mijn vakantie heeft auto onderhoud en keuring gehad. Na vakantie stond auto weer keurig netjes klaar.

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Willem van Gilst is zo ontzettend eerlijk over de reparaties die wel of niet nodig zijn. Ik vertrouw dit bedrijf blind!

Altijd dik tevreden!

Wordt meegedacht en altijd goed werk verricht! Fijne communicatie met de medewerkers. Auto rijdt weer als nieuw.

Redelijk

Helaas kwam voor apk en reparatie voor wiellagers. Maar blijkbaar doet de ruitenwissers Het niet goed voor apk. Nieuwe opgezet zonder te vragen. Zijn nu er af heb zelf andere opgezet voor een betaalbare product. Maar ze hebben het er van de rekening af gehaald. Verder goede service.

Zoals altijd, prima service en onderhoudt

Afspraak via de mail en vervolgens ingepland en een prima onderhoud, en Apk aan onze Mitsubishi IMEV.

Goede garage met prima service!

Na prettig contact kon ik snel een afspraak maken. Een leenauto was geen probleem en deze stond zelfs voor openingstijd al gereed.

Goede service!

Klantvriendelijk, betaalbaar en goede kwaliteit van werkzaamheden.

Oostzeedijk 9

4486PN Colijnsplaat