Top geholpen

Alles geregeld voor de aanschaf van nieuwe auto

Goed is goed

Goed is goed

Snel

Goede snelle service

Prima Garage Overlegd goed Doet niks vervangen zonder aan te geven In 1 woord top

Prima garage super service

uitstekend

uitstekend

Snel functieherstel en vakkundige reparaties

Het is fijn dat je altijd terecht kunt voor een snel functieherstel. Reparaties en onderhoud zijn goed en snel inplanbaar en het is een ervaren en vakkundig team.

Correct bedrijf. Wil net een stapje extra doen om de klant te houden/krijgen

Zonder meer een aanrader!!!

Fantastisch bedrijf

Wat een fijne garage. Willem en Bas die altijd vriendelijk zijn en mee denken als er iets is. Zeer toegankelijk. Een garage met hardwerkende mensen tegen een normale prijs. Erg blij mee.

Goede service en hulp

Ben 2 keer langs gegaan met iets wat toch wel vlot gerepareerd moet worden. Ondanks drukte lukt het ze toch steeds weer. Heel fijn.

Snelle en effectieve service

Binnen een uur staan ze klaar om mijn zitmaaier snel te repareren!

Topgarage!

Ik kom speciaal uit Brabant voor onderhoud aan mijn BMW. Hier vind ik vakkundig onderhoud en goeie service, voor een zeer redelijke prijs.

Vakwerk en topservice

Altijd topkwaliteit service en snel geholpen.

Prima geregeld

Veel Kennis in huis en goede monteurs

Aardige mensen. Uitstekend geholpen

Servicegericht

Van Gilst staat altijd voor mij klaar, tegen reëele prijzen.

En weer een tevreden klant!

Garage van Gilst is een aanbeveling voor alle camperaars. Ieder jaar komen wij weer terug voor de geweldige service. De avond voor het onderhoud en APK mogen wij overnachten op het terrein en de volgende dag staat er een leenauto klaar zodat je niet de hele tijd rond de garage hoeft te wachten. Wij rijden altijd even naar Goes om alvast boodschappen te doen, nog even kibbeling eten bij de haven en een wandeling door Colijnsplaat. Je ontvangt een sms wanneer de camper weer gereed is, prima service! Wilt u iets gerepareerd hebben of zijn er andere problemen met de camper? Vraag het en hij maakt het.

Top, zoals altijd

Ik ben weer netjes geholpen.

Zoals altijd prima service.

Niet alleen voor de auto maar ook voor de tuinmachines prima service

Echte specialisten!! Top bedrijf!

Sinds dat ik mijn auto hier bij van Gilst gekocht heb, breng ik de auto ook hier steeds terug voor het onderhoud. Niet alleen voor de fijne service die ik voor mijn auto krijg, maar ook top kwaliteit met originele onderdelen. Tevens leveren ze ook echt specialistisch werk waardoor ik altijd met een goed en vertrouwd gevoel weer de weg op ga! Ga zo door Willem en jou team!! Geweldig!

Doen wat ze beloven en nog meer

Doen wat ze beloven en overtreffen de verwachtingen

uitstekend en snel

Zeer goede ervaringen. Klantgericht deken en handelen.

Snel en accuraat geholpen.

Koplamp en remlicht waren defect, zodat ik niet veilig de weg op kon. Direct geholpen, zodat ik de auto weer gelijk kon gebruiken.

Oostzeedijk 9

4486PN Colijnsplaat