Goede service!

goede service

mijn ervaringen zijn goed, alle reparaties worden goed uitgevoerd en het personeel staat mij altijd goed te woord

Perfect, snelle complete service

Bij een onverwachte storing naar Van Gorp gegaan. Er werd beloofd om naar het probleem te kijken. Probleem vastgesteld, vervolgens direct gehandeld en perfect opgelost. Zeer kundig, klantvriendelijk en servicegericht.

Altijd goed bij van Gorp

Prima tevreden!

Klant vriendelijk

Tot nu toe gewoon heel goed.

Goeie service en komt zijn afspraken na.

Vlotte accurate service conform afspraak.

Gemakkelijk dichtbij en directe service aan mijn auto.

Gewoon goed!

Goede en snelle service

Vriendelijke medewerkers en snel zaken kunnen doen.....

Ik ken de garage van Gorp al lang en sinds een tijdje heb ik mijn huidige auto onder hun beheer. Het bevalt ons prima, en v/d week hebben we zelfs een andere auto gekocht en ook dit verliep heel soepel. Wij hopen nog jaren lang te blijven komen bij van Gorp auto's en zal zeker reclame maken bij familie en vrienden.

Super fijne service

All season banden erop laten leggen, binnen n uurtje was t klaar

Goed bezig manne

Uitmuntend goede service

Voelde me welkom en erg op mijn gemak, reuze bedankt!!

professioneel advies gehad

Binnen no-time een geschikte auto gevonden. We hopen er lang plezier van te hebben.

Zeer goede service en zeer klantvriendelijk

Fijne werknemers

Gewoon goed. daarom ben ik al 30 jaar klant

Prettig, s"avonds auto brengen en krijg altijd een telefoontje als de kosten enigszins hoog uitvallen. Prima personeel

Goed, snel en vriendelijke geholpen

Prima geholpen en ook goed meegedacht.

Helemaal top!

Stond met lege accu. Binnen 10 minuten iemand aanwezig met starter. Naar garage gereden en er werd meteen een nieuwe accu ingezet! Super service!

Correct , vriendelijk en voor een nette prijs geholpen

Zeer vriendelijk en correct geholpen, voor een zeer acceptabele prijs . Komen zeker terug .

Staat altijd voor je klaar

Goede service, altijd belangstellend, auto krijgt een gratis wasbeurt na reparatie of a.p.k. en komt auto evt. ophalen en thuisbrengen.

Prima, service

De keren dat ik tussendoor met een vraag kwam is er gelijk actie op ondernomen. Het betrof kleine dingen maar toch fijn dat er de tijd werd gemaakt om het gelijk op te lossen

Lange Voren 28

5541 RT Reusel