Gewoon goed

Nogmaals heel goed

Correct en volgens afspraak

Zoeken naar oplossingen

Ik werd goed geholpen ter wijl ze eigenlijk geen tijd hadden.

goeie service

top

Alles vlg afspraak

Alles vlg afspraak

Zeer prettige klantvriendelijke garage.

Altijd bereid zo goed mogelijk te helpen. Vriendelijk.

Gewoon goed

Je wordt er altijd goed en netjes geholpen.

Goede en heldere communicatie!

Goede en heldere communicatie! Een aanrader om je auto te kopen. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer goed en snel geholpen

Heb rond de pauze gebeld dat de auto het niet deed . En meteen na de pauze is er een monteur gekomen en heeft het euvel ter plekke verholpen . Ga zo door met jullie service !

Vriendelijke medewerkers

Altijd behulpzaam

Snel , goede service , en komt afspraken na

Wij zijn al vele jaren klant bij v.Gorp en nog nooit problemen gehad .Altijd behulpzaaml en vriendelijk En de auto krijgtook nog mobiliteits garantie

Complete full service met een glimlach.

Zeer eerlijke en betrouwbare info. Doen wat ze zeggen en zeer behulpzaam en vriendelijk Een echte aanrader, top garage met top occasions.

Good experience

Most things were checked and updated as requested. Good service.

Top garage met top behandeling

Omdat ik mijn auto altijd door een beunhaas heb laten onderhouden moest ik wel even wennen aan de werkwijze van Garage van Gorp Ik was bij mijn laatste onderhoudsbeurt nogal wat euro,s kwijt Door even met de werkplaats mensen te praten Was alles wat gedaan is ook ddadwerkelijk nodig Al met al zeer tevreden met mijn eerste kennismaking met garage van Gorp

vriendelijk ,goede uitleg ,alle tijd

Geweldig team zit daar !!

Je komt hier nooit ongelegen, altijd staan ze klaar om je verder te helpen.

Er wordt goed meegedacht aan oplossingen

De schade aan de auto werd netjes gemaakt. We kregen de auto zelfs gepoetst terug.

Prima deskundige service

Goede afspraken, goede service, prettige medewerkers, deskundig!

Deskundig en goeie service

Zeer goed, uitleg bij reparatie,

Top service

komen afspraken na en goede service.

super

hoewel ik voor het jaarlijkse onderhoud naar de volvo dealer ga, hebben ze mijn auto waar ik niet meer mee kon rijden i.v.m. breuk aan steun veerpoot de dag erna direct in orde gemaakt

Staan altijd voor je klaar

Wij zijn altijd zeer tevreden bij garage van Gorp.

Snel en kundig

Snel en kundig

Geweldige service

Fijne garage om te komen. Aardig kundig personeel. Je wordt snel geholpen en alles wordt hoed met klant overlegd. Ik kan iedereen van Gorp aanbevelen.

Lange Voren 28

5541 RT Reusel