Goede service en advies. En hun maandabonnement is top!
volgens afspraak prima werk afgeleverd
Gewoon vriendelijk geholpen waar ik voor kwam.
Heb al jaren de ervaring bij Autodrome Grassere zoals hierboven genoemd.
Super service
Voor de import van mijn auto gebruik gemaakt van Autodrome Grassère. Tijdens de voorbereiding werd goed meegedacht en in de uitvoering ben ik volledig ontzorgd. Ze doen wat ze zeggen en doen dat snel.
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat u onze service als betrouwbaar, meedenkend en snel heeft ervaren. Ons doel is om klanten volledig te ontzorgen en wij zijn blij dat dit bij de import van uw auto is gelukt. Wij wensen u veel rijplezier en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het team van Autodrome Grassère
Klantvriendelijke benadering. Geweldige service. Er wordt meegedacht over meest adequate oplossing bij problemen waarbij het belang van cliënt op eerste plaats komt.
Geachte heer Knubben, Hartelijk dank voor uw positieve review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het doet ons goed om te horen dat u onze service als klantvriendelijk en meedenkend heeft ervaren en dat uw belang altijd voorop staat. Wij streven ernaar om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet,
De ontvangst was prettig en een leenauto stond gereed. Wat de leenauto betreft werd er alleen een kilometer vergoeding berekend en was het aftanken niet nodig. Bij het ophalen van de auto werd duidelijke uitleg gegeven wat er gedaan en geconstateerd is. Ook werden de vervangen onderdelen getoond en werd er duidelijk aangegeven wat er mee mis was.
Geachte heer Vos, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw vertrouwen in onze service. Wij zijn blij te horen dat u de ontvangst, uitleg en de beschikbaarheid van de leenauto als prettig heeft ervaren. Transparantie en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, en het is goed om te weten dat de toelichting op het uitgevoerde onderhoud en het tonen van de vervangen onderdelen naar tevredenheid was. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw van onze diensten gebruik willen maken, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet,
Storingen in mijn Peugeot bleken complexer dan verwacht. Buiten dat twee mogelijke oplossingen werden aangeboden, was vooral de uitleg van de voor- en nadelen van beide oplossingen erg duidelijk. Vooraf een prijsopgave, waar ook niet van werd afgeweken. Zeer klantgericht!
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw vertrouwen in onze service. Wij vinden het belangrijk om ook niet-technische klanten een helder en eerlijk advies te geven, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Fijn om te horen dat de uitleg over de mogelijke oplossingen duidelijk was en dat u onze transparantie in prijsopgave en klantgerichtheid heeft gewaardeerd. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u in de toekomst graag weer verder! Met vriendelijke groet,
Fijne behandeling
Steeds vriendelijk en behulpzaam, daarbij goed onderhoud van ons voertuig
meneer heeft me alles goed uitgelegd wat er wordt gedaan, en als iets niet goed is houd hij mij op de hoogte. Hier kom ik zeker weer terug voor onderhoud van de airco.
Accurate afhandeling van werkzaamheden op een vertrouwelijke basis.
vriendelijk en deskundig personeel
Beste Astrid, Hartelijk dank voor uw mooie review en de positieve woorden over ons onderhoud en ons team! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en deskundigheid. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. We zien u graag terug bij uw volgende bezoek! Met vriendelijke groet,
Fijne eerlijke service. Goede informatie
Beste JJ, Hartelijk dank voor uw positieve review! We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk, eerlijk en informatief ervaart. Transparantie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet,
Altijd vriendelijke snelle service
Beste Andrea, Hartelijk dank voor uw mooie review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u onze service als snel, vriendelijk en duidelijk ervaart. Daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet,
Eerlijke, goede medewerkers, snelle Service. Ben graag klant.
Beste Tatjana, Hartelijk dank voor uw loyale vertrouwen en uw mooie review! Het doet ons enorm goed om te horen dat u al vele jaren graag klant bij ons bent. We streven er altijd naar om eerlijke, snelle en deskundige service te bieden, en uw positieve woorden zijn een geweldige bevestiging daarvan. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mocht u ooit vragen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar! Met vriendelijke groet,
Auto Suzuki Ignis gekocht in 2021. Goede auto, prima service.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw trouwe vertrouwen en uw mooie review! Het is geweldig om te horen dat u nog steeds tevreden bent met uw Suzuki Ignis en onze service. Klanttevredenheid en deskundige ondersteuning staan bij ons voorop, en uw positieve woorden betekenen veel voor ons. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mocht u vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet,
vriendelijk en ter zake deskundig tegen betaalbare prijzen
Beste Henry, Hartelijk dank voor uw loyale vertrouwen en uw positieve review! Het doet ons goed om te horen dat u steeds correct en deskundig geholpen wordt tegen betaalbare prijzen. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden, en uw waardering betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder! Met vriendelijke groet,
Alles perfect.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve review en uw jarenlange vertrouwen in ons! Het is fijn om te horen dat alles naar wens en perfect geregeld was. We blijven ons inzetten om u ook in de toekomst de beste service te bieden. Mocht u nog vragen hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet,
Zie boven
Beste Fons, Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen in ons als nieuwe klant! We vinden het belangrijk dat onze service niet alleen deskundig is, maar ook vriendelijk en duidelijk. Fijn om te horen dat u dit zo heeft ervaren. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar! Met vriendelijke groet,
The garage is reliable for service and transparent prices. Always feel welcome by the Grassère Team.
Dear Jens, Thank you for your kind review. We greatly appreciate your positive feedback about our service, transparency, and welcoming atmosphere. Ensuring reliability and fair pricing is very important to us, and we are pleased to hear that you had a great experience with our team. We look forward to welcoming you again in the future! Best regards, The Grassère Team
Als gevolg van een moeilijke motorschade waarbij het voertuig op enig moment naar frankrijk moest worden gebracht is er op een correcte manier in mijn richting gecommuniceerd en tevens gezorgd dat ik over de periode van een half jaar een auto ter beschikking had. Toen de reparatie in frankrijk een probleem werd is in overleg de auto ingenomen en is er tevens voor gezorgd dat in overleg ik een meer dan gelijkwaardige auto kon uitzoeken waarbij rekening werd gehouden met een aantal wensen mijnerzijds en daardoor een acceptabele bijbetaling..
Beste John, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Wij begrijpen dat een complexe motorschade, zeker wanneer internationaal transport vereist is, veel vragen en zorgen kan oproepen. Daarom hechten wij veel waarde aan transparante en correcte communicatie, en we zijn blij te horen dat u dit zo heeft ervaren. Daarnaast is het ons doel om onze klanten zo goed mogelijk mobiel te houden in dergelijke situaties. We zijn dan ook tevreden dat we u gedurende deze periode een passende oplossing konden bieden en, in overleg, een gelijkwaardige vervangende auto konden faciliteren die aan uw wensen voldeed. Nogmaals bedankt voor uw feedback en het aanbevelen van onze service. We staan altijd voor u klaar en verwelkomen u graag in de toekomst weer in ons bedrijf. Met vriendelijke groet,
goede vakmensen behulpzam
Beste Dieter, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u onze service, vakmanschap en behulpzaamheid heeft opgemerkt en gewaardeerd. Ons team zet zich dagelijks in om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het is fijn om te horen dat dit is gelukt. Mocht u in de toekomst weer onze hulp nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet,
Distributie vervangen, kreeg nog volledige toelichting en inzage in de onderdelen die vervangen zijn geworden met toelichting. Auto rijdt prima en een zorg voor komende jaren weer minder :)!
Beste Nabil, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de vervanging van de distributie en de toelichting die u heeft gekregen. Transparantie en duidelijke communicatie over het uitgevoerde werk vinden wij erg belangrijk. We zijn blij dat uw auto weer perfect rijdt en dat u met een gerust gevoel de weg op kunt voor de komende jaren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of onderhoud nodig zijn, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar! Met vriendelijke groet,
Baneheiderweg 49
6351JP Bocholtz
Autodrome Grassere is de auto specialist in Bocholtz. Autobedrijf Autodrome Grassere heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van met name Peugeots en Citroëns in Bocholtz en omstreken. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere merken en type auto’s bij ons terecht in Bocholtz. Autodrome Grassere richt zich onder andere verkoop van jong gebruikte Peugeots en Citroëns. Autodrome Grassere heeft jarenlange met alle type auto’s van Peugeots, Citroën, Ford en Suzuki. Ook aan alle andere merken doen wij onderhoud. Daarnaast kunt u bij dit autobedrijf in de omgeving van Bocholtz terecht voor een grote of kleine beurt en een APK keuring van uw personenauto of bedrijfswagen.