Netjes, behulpzaam

Ik ben nog niet zolang klant bij Autodrome Grassére. Ik ben erg goed tevreden zodat ik mij zelf afvraag: Waarom heb je niet eerder deze stap gedaan. Voor deze service moet je elders lang zoeken.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Hele leuke bedrijf klantvriendelijk en goeie service

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Top garage

Ik kwam voor een onderhoudsbeurt voor de airco van mijn auto Zeer vriendelijk werd ik te woord gestaan aan de balie. Koffie,thee of water werd gelijk aangeboden in de wachtruimte. De monteur heeft alles goed uitgelegd. Hij liet mij het verschil zien tussen mijn oude en nieuwe filter. Wat een top bedrijf. Echt een aanrader voor iedereen. Ik kom zeker (zo weinig mogelijk) terug.

Goede service hulpvaardig

Fijne garage met prima service en correcte houding

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vakkundig en zeer vriendelijk team.

Ik word hier steeds vriendelijk ontvangen en heb het gevoel alsof ik de enige klant ben. Het team is vakkundig en sociaal voelend. Ik voel me er thuis.

Klimaanlagendurchsicht

Alle Mitarbeiter sind super nett. Mir wurde schnell und günstig geholfen. Hier komme ich gerne wieder.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ik ben zeer tevreden, vriendelijk, goede uitleg over alles.

• Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

Airco behandeling ...prima

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Betrouwbaar

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service fijn personeel deskundige uitleg en overleg ervangen spullen

Perfekt vriendelijk super service

Gewoon super flexibel dank je

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Super geholpen en zeer duidelijke uitleg

Zeer vriendelijk

uitstekend

airco onderhoudsbeurt uitstekende uitleg door de monteur

Vriendelijke en betrouwbare medewerkers

Mijn ervaring van garage Grassère is super, vriendelijk geholpen worden is daar zeker aan de orde. Mooi familie bedrijf met hart voor het vak.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

ik voel me geflest, bedonderd en alleen maar excuses

Als ik min 5 sterren kon geven dan zou ik dat doen, ik voel me geflest, bedonderd. Verkeerde info over reparatie APK, berekende kosten over werkzaamheden die niet uitgevoerd waren, verkeerd advies over beoordeling kwaliteit van onderdelen die vervangen zouden moeten worden (aandachtspunt APK) Torenhoge reparatiekosten en uiteindelijk ook nog toegeven dat vervanging nog niet nodig was en ik zou de remschijven maar bewaren, ik kon ze nog n keer gebruiken. Excuus, excuus en nog meer excuses, sorry hier heb ik geen vertrouwen meer in, er was niemand de verantwoordelijkheid op zich nam, mensen pas op!

alleen maar positief

positief

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk en zeer deskundig!

Komen de afspraken na en geven je duidelijk uitleg welk onderhoud of reparatie nodig is voor het zorgeloos genieten van je auto. De prijzen zijn prima en vooraf duidelijk. Een lekkere kop koffie wordt je altijd netjes aangeboden.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

wordt altijd goed geholpen door personeel

goede service en goede uitleg over alles en vriendelijk personeel

Tevreden klant

Goed vakmanschap, afspraak is afspraak, altijd vriendelijk en behulpzaam

Klasse service

Service is klasse, afspraak wordt nagekomen. Fijne medewerkers

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Tot mijn verbazing kreeg ik de onderdelen te zien die vervangen waren, met uitleg. De auto is 8 jaar, nog nooit mee gemaakt in de andere Peugeot garage. Goede service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Schnell, zuverlässig, freundlich und alles so wie besprochen

Meine Klimaanlage wurde neu befüllt. Alles ging sehr schnell und zu meiner Zufriedenheit. Das Personal war sehr freundlich und gab mir Tips rund um die Bedienung der Klimaanlage Vielen Dank.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Grassère streeft dealer-kwaliteit na en dit lukt!

Grassère is een uitstekend autobedrijf waarover in de 2,5 jaar dat mijn Peugeot daar nu zijn onderhoud vindt eigenlijk niets te klagen valt; hier is afspraak inderdaad afspraak en de geboden service en kwaliteit ligt hoog. Alleen maar voordelen en geen nadelen wanneer u met hen in zee gaat. Als er dan toch naar 1 minpunt gezocht moet worden (perfectheid streven we allemaal na maar vinden we nooit toch?) ... dan zou het feit dat Grassère in principe niet te vinden is om met andere merken te werken buiten de officiële dealermerkproducten ... die qua kwaliteit hoog zijn maar soms zijn we niet perse op zoek naar de beste kwaliteit maar wellicht een lagere prijs qua materialen ... en dan kunnen B-merken soms de factuurprijs iets verlichten. Hier vind je Grassère niet meteen aan je zijde wanneer je B-merk-oplossing soms zoekt. Maar dit minpunt spreekt eigenlijk ook weer voor Grassère nietwaar ..?

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima service en deskundigheid.

Goede en duidelijke afspraken. Voor controle en vullen van airco.

Baneheiderweg 49

6351JP Bocholtz

Over Autodrome Grassère

Autodrome Grassere is de auto specialist in Bocholtz. Autobedrijf Autodrome Grassere heeft scherpe prijzen en een groot aanbod voor verkoop en onderhoud van met name Peugeots en Citroëns in Bocholtz en omstreken. Natuurlijk kunt u ook voor alle andere merken en type auto’s bij ons terecht in Bocholtz. Autodrome Grassere richt zich onder andere verkoop van jong gebruikte Peugeots en Citroëns. Autodrome Grassere heeft jarenlange met alle type auto’s van Peugeots, Citroën, Ford en Suzuki. Ook aan alle andere merken doen wij onderhoud. Daarnaast kunt u bij dit autobedrijf in de omgeving van Bocholtz terecht voor een grote of kleine beurt en een APK keuring van uw personenauto of bedrijfswagen.