Diudelijke afspraken gemaakt.

De werkzaamheden zijn prims uitgevoerd. Vervangend vervoer was goed geregeld. De auto was op de afgesproken tijd klaar.

Prima.

Goede ontvangst en halverwege prima deskundig contact over vervanging onderdelen

zeer klantvriendelijk en deskundig

erg tevreden ; fijne combi van deskundig n heel klantvriendelijk!

Duidelijk en goed

Vakkundig, betrouwbaar en prettig

Zie hierboven

Afspraak voor onderhoud/APK Prima gedaan, geen opmerkingen hierover.

Altijd goed en vertrouwd

Snelle en goede service en altijd een fiets klaar wanneer je je auto moet achterlaten voor een beurt/apk.

Fantastisch, deskundig en klantgericht.

Goede service en adviezen. Uitstekend overleg over noodzakelijke reparaties. Uitvoering onderhoud perfect.

SUPER

super goed

vakkundig, vriendelijk en meedenkend

Jaarbeurt, APK, + nieuwe radio perfect uitgevoerd.

Super de super

Ik heb in augustus 2020 mijn C5 3.0 automaat gekocht. In mijn garantieperiode best wel wat storingen gehad maar die werden zowel in Schagen of nabij mijn woonplaats (ZH-Puttershoek) prima opgelost. Hulde voor de wijze van oplossen steeds. Ook de apk werd hierin gratis meegenomen en een aantal van mijn verlangens. Het cijfer 10 is dus met trots van mij voor hen gegeven. Menig autobedrijf kan hieraan een voorbeeld nemen!

gewoon een goede dealer die het snapt

al het personeel is klant vriendelijk je merkt dat ze hen best doen om je te houden als klant. Anders zouden zowel mijn vrouw als ikzelf niet elke keer uit Utrecht naar Schagen komen voor onderhoud en aankoop auto

Service is Top

Prettige Sfeer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

na een aankoop van gebruikte auto\'s, snelle en perfecte afhandeling Het hele team levert uitstekend werk. Bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Personeel is vriendelijk en denken met je mee! Voelt heel vertrouwd aan. Heb al veel dealers bezocht, maar voel hier mij erg fijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ontzettend goed, nog nooit zo een goede service mee gemaakt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Ik heb een half jaar geleden een gebruikte C3 gekocht bij Groenewoud. Het is een auto naar mijn zin, en de goede reputatie van de garage gaf de doorslag, naast prijs, leeftijd en kilometerstand. Ook speelde de dealergarantie van 6 maanden een belangrijke rol. Ik werd vriendelijk ontvangen, correct behandeld, een zeer prettige klantervaring. De garantie kon in mijn eigen omgeving worden uitgevoerd. Het enige wat zich heeft voorgedaan is corrosie van een lampenunit die vervangen is binnen de garantie, in goed overleg tussen Groenewoud en Van Zwienen in Zaandam. Ik rijd erg fijn in deze auto. Complimenten aan Groenewoud van Kesteren. Ik denk nog regelmatig aan wat de verkoper tegen me zei: lekker rijden! En dat doe ik.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top ervaring! 2e hands auto gekocht. Problemen mee gekregen netjes gemaakt binnen de garantie. Daarna werd de koppeling minder. We maakte de afspraak dat ik 3 maanden extra garantie op de koppeling kreeg en als Ik het niet vertrouwde zouden ze er naar kijken. Toch nog een keer terug gegaan voor de koppeling en die is nu vervangen en zo rijd de auto weer als nieuw! Top service en komen de afspraken meer dan na!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Belangrijk voor mij is dat er een vertrouwensband bestaat en dat mijn wensen t.a.v. betrouwbaarheid in de conditie en dus veiligheid van mijn C3 . au serieus worden genomen . Beide aspecten ervaar ik bij Groenewoud van Kesteren

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en bekwaam vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en stipt op tijd. Tot nu toe is mijn vertrouwen niet beschaamd.

alleen maar goede ervaringen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al bijna 40 jaar tot grote tevredenheid geholpen door Groenewoud van Kesteren bij aankopen en onderhouden van 2CV, BX, ZX, Xantia,C5, C4.

Witte paal 306

1742LD Schagen