Als leek moet je je garage blind kunnen vertrouwen. Daarin ben ik nooit teleurgesteld!
Voor tussentijdse beurt naar Garage Groenewoud geweest. Ik had gedacht dat het een grote beurt werd, maar ze belden me op dat een kleine beurt voldoende was. Nieuwe remschijven etc. vlot en kundig geplaatst.
ben vanaf 1986 al klant bij Groenewoud. Heb mijn eerste auto gekocht bij de ouwe groenewoud. ben nog steeds tevreden met dit bedrijf (waar gewerkt wordt vallen spaanders) en fouten maken ze niet alleen vergissingen en daar hebben ze moeite mee
Zeer goed en deskundig bedrijf
Denken goed mee en in oplossingen.
Gewoon een erg goeie garage
Een heel servicegericht bedrijf met oog en oor voor de behoeften van de klant. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Het bedrijf is service gericht je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Al direct naar de service buurt moest ik een nieuwe afspraak maken voor een rare zoem(bleek een filter niet juist te zijn aangesloten), daarna opnieuw een afspraak gemaakt voor watervloeistof wat niet was aangevuld. en ze adviseerde mij nieuwe voorbanden aan te schaffen om 3 dagen later een mail te ontvangen dat het tijd was voor de winterbanden. Niet erg service en klant gericht. ze hadden ook kunnen voorstellen de winterbanden er al vast om te leggen.
voor de eerste keer
Gewoon een goeie garage.
Al 10 jaar klant, goed bedrijf.
Al meer dan veertig jaar klant. Steeds tevreden.
Uitstekend personeel. Aandacht voor de klant. Snelle service en denken mee. No nonsens garage
Vriendelijk en deskundig ontvangst en afspraak is afspraak
zeer goed
Goed.
Na geruime tijd is de oorzaak van een onduidelijke en ingewikkelde storing gevonden. Er werd goed geluisterd naar de door mij verstrekte informatie en geen mogelijkheid is onbenut gelaten om ons te helpen. No-nonsense garage met buitengewoon vriendelijke mensen!
Sinds 1968 bij Garage Groenewoud de auto\'s gekocht en in onderhoud. Altijd op een prettige en deskundige manier geholpen, ook als het een lastig probleem was.
Witte paal 306
1742LD Schagen