Goede eerste indruk en prima ontvangen.

Correcte afhandeling en informatie verstrekt door een kundige verkoper. Ruime proefrit gemaakt en daarna de administratie afgehandeld. Goede deal gemaakt.

• Service N.v.t.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak

prima!

vriendelijk, betrouwbaar, en goede service! een fijn bedrijf.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima en correct geholpen.

Onze auto (occasion) kort geleden opgehaald dus nog geen ervaring met klachten of service. Maar gekozen vanwege goede reviews/service Bij ophalen werd meteen gehandeld toen we constateerde dat er iets vreemd gemonteerd zat. Dit werd naar wens opgelost terwijl we aan de koffie zaten. Tip: Jammer dat het ophalen van een net gekochte auto (toch +€20.000,-) zo koel verliep en de verkoper nog benadrukte dat hij niet kon bijhouden wie voor wat komt… Ook al werk je niet (zoo druk) met een strik of een taart of fles bubbels, een simpel kaartje met gefeliciteerd op je stoel geeft je ook al de indruk dat je gewaardeerd wordt als klant..

Vakkennis en persoonlijke benadering

Prettige en goede kennis

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Duidelijke communicatie en prima vakmanschap

vertrouwd en relex

ik vind auto verkopers een apart volk, net als keuken boeren. je kan ze niet vertrouwen ze willen alleen maar verkopen, rot gevoel krijg ik soms van ze, terwijl je zo veel geld gaat uitgeven. bij De Groot is dat totaal niet, ze geven jou een vertrouwd gevoel ze zijn eerlijk met inruilprijzen, ze zijn erg vriendelijk, ze luisteren naar je wensen en je kan goed onderhandelen. en dat allemaal in een relax sfeer onder het genot van een bakje koffie. Top bebrijf.

Super net bedrijf

Zeer fijn behandeld

fijn geholpen

prima adres

Goed bedrijf

Je spreekt met de eigenaar zelf. Altijd beter.

Altijd prima werk

Reparatie op zeer korte termijn uitgevoerd. Ook naar tevredenheid. Heel blij met deze garage!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

word snel geholpen en goede service

Ongedwongen

Vorige week onze eerste kennismaking gehad met Autovakmeester De Groot B.V. Bij binnenkomst vriendelijk begroet en na een paar korte vragen werden we verteld waar in de showroom we konden vinden wat we zochten en hebben we ongestoord diverse auto's kunnen bekijken. Nadat we een proefrit hebben gemaakt en onze belangstelling hadden getoond, kregen we een realistisch bod op de door ons in te ruilen auto. Bij het ophalen van de gekochte auto, stond deze er perfect bij. De punten van aandacht waren verholpen en het afhandelen van de administratie verliep vlot. Voor mij een aanrader en zeker een bedrijf waar ik de volgende keer als eerste zal kijken of er in het assortiment iets voor me bij staat. Al met al een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al jaren klant, al jaren heel tevreden.

Al jaren klant met meerdere auto's, zowel aanschaf als onderhoud, zeer tevreden over, bedrijf dat nog weet wat service is.

Goede garage

Klantvriendelijk en bekwaam personeel.

superklantvriendelijk

Ik moest onverwachts mijn noodzakelijke reparatieafspraak voor de volgende dag verzetten, maar toen kon ik dezelfde dag nog terecht. Dat noem ik : met de klant meedenken!

Keurig volgens afspraak

Keurig volgens afspraak

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snelle deal gesloten fijne mensen

Ze waren behulpzaam en ook al waren ze eigenlijk al gesloten namen ze de tijd voor ons. Snel de deal gesloten waren niet flauw in de onderhandeling. Gevoel was goed. Normale benaderbare mensen niet de gelikte autoverkoper, erg prettig. Had bij het ophalen wel wat meer uitleg gewild over de opties, maar daar komen we nu zelf wel achter.

Erg Goed

Duidelijk informatie wat er gaat gebeuren en wat de kosten daar van zijn Ik heb nergens verstand van wat een auto betrefd dus ben aangewezen op wat ze mij vertellen en bieden Voor mijn gevoel ben ik daar heel goed mee geholpen Ga ik terug komen voor wat dan ook dat ga ik zeker doen En het tegen kenissen en vrienden vertellen hoe ik behandeld ben

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd goed en en snel geholpen.

Altijd goed en snel geholpen.

Vlug geholpen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prettige ervaring, snelle service

Prettig, vriendelijke geholpen

Goed.

Goed advies over veiligheid apk en onderhoud auto. Vakkundig personeel.

Betrouwbaar, vakkundig en snel geholpen

Betrouwbaar, vakkundig en snel geholpen