Prettig, snel, meedenkend, betrouwbaar

Prettig, snel, meedenkend, betrouwbaar

Hele goede service

Gewoon de beste van nederland. Goed snel betrouwbaar en niet duur. Vincent de eigenaar staat altijd voor je klaar. Een topper.

Super service, altijd vriendelijk, betrouwbaar.

Ik heb hier mijn auto gekocht en laat al mijn beurten doen. Geen poespas . Mijn eerste gevoel van vertrouwen is altijd zo gebleven en gebleken. Vakmensen.

gewoon goed, geen gezeur en verassingen.

Ik kom hier al jaren voor onderhoud, bandenwissel en opslag (erg gemakkelijk). Afspraak maken gaat zeer soepel en nog nooit een onaangename verassing in kosten meegemaakt.

Snel geholpen ondanks dat we eerst een dag te laat kwamen voor de APK en toen ook nog de verkeerde auto hadden gebracht

Prima service en betrouwbaar

Kom hier al jarenlang en mijn ervaring is dat de service optimaal is en dat er kennis van zaken is.

Snel, goed en kundig

Goede afspraken en de auto kan er weer lang tegen

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Het zelfde gevoel zoals je door vrienden behandeld wil worden.

Altijd goed.

Niks anders over te melden dan gewoon altijd goed!

Goede service en afspraken

Wederom goede service. Denken zakelijk ook mee.

Altijd goed

Gewoon goed

Service, vakmanschap en aardige gasten!

Jaren klant en nog steeds zeer tevreden.

Supper garage

Ik ben hier zeer goed en netjes behandeld Top garage ik ga nooit meer naar een andere garage

goede service & advies

ik kom al 25 jaar naar tevredenheid bij deze garage en kan altijd op ze rekenen. Heel flexibel ook wat betreft brengen en ophalen van je auto en er is altijd wel een leenauto beschikbaar zolang je maar weer tankt wat je verreden hebt. Een enkel verbeterpuntje misschien nog om echt altijd tijdig overleg te plegen over wat wel/niet moet of kan gebeuren aan de auto.

Je maakt maar eens een eerste indruk en die was heel goed.

Ontvangst vriendelijk Informatie helder en compleet Uitgebreide proefrit geen probleem sluiten van de verkoop goed uitgelegd met een positief resultaat een fijne ervaring

zeer klantvriendelijk

Flexibel enz.

👍

👌

Zeer behulpzaam bedrijf

Een zeer goede service. Staan altijd voor je klaar.

Zeer vriendelijke service

Zal ze zeker aanraden bij anderen!

Prima!

prima!!

Prima service, advies. Nooit is iets te veel, er wordt direct ingespeeld op het probleem en meegedacht hoe e.e.a. op te lossen.

Oordeelkundig, rustig ontspannen.

Voortgang zonder druk.

Super snelle en goede service!

Snelle en goede service, en prima geholpen weer!

afspraak is afspraak

Zoals de titel al aangeeft. Afspraak is afspraak

Rijksweg 235 235

5124 NA Molenschot