Echt goed

Zeer correcte afhandeling van het onderhoud aan mijn auto.

Doet wat ze zeggen

Een bedrijf dat altijd voor je klaarstaat en goed werk levert. Daarnaast worden normale prijzen berekend. Vriendelijk en servicegericht. Beter kan ik niet vinden.

Kwaliteit en prima, vriendelijke, vakkundige dienstverlening!

Vakkundig, dienstverlenend en klantgericht, top-service!

Vriendelijk en snel

Al jaren is dit mijn vertrouwde adres voor vakmanschap en goede service. Ook als ik 'even tussendoor' langskom het men tijd voor mij.

Conform afspraak en op tijd klaar!

Fijne service

Altijd vriendelijk personeel, vooraf wordt gebeld over kosten van uit te voeren werkzaamheden

Afgelopen zondag kwam ik tot de ontdekking dat mijn band leeg was, de dag daarop contact gehad met Eric en ik mocht de auto direct neerzetten. Er zaten lichte scheuren in de wang van de band, teken van uitdroging en ouderdom, oorzaak van de lekke band had ik al snel gevonden en met een handige spuitbus om het lek te dichten reed ik maandag ochtend naar Eric. Gelijk 4 nieuwe banden besteld en aan het eind van de dag kon ik de auto weer ophalen, even nog snel de airco gerepareerd en dat noem ik top service. Well done luitjes.

Niets dan lof.

Niets dan lof.

Ik had een servicebeurt afgesproken en ging mijn auto wegbrengen, daar ik op dit ogenblik slecht mobiel ben gevraagd of ik even thuisgebracht kon worden en ook na de beurt even gehaald of auto gebracht kon worden. Dit werd zonder problemen gedaan en auto werd netjes thuisgebracht na de servicebeurt. Ik ben erg tevreden met de mensen, die daar werken en goede service leveren.

Fijne garage met mensen die altijd vriendelijk zijn en voor je klaar staan.

Betrouwbaar en service gericht.

Kijken en denken voor en met je mee. Doen erg veel moeite om je zo snel als mogelijk te helpen. Leveren goed werk.

Had storing in auto en ondanks erge drukte werd ik snel geholpen.

Kleine beurt was helemaal OK

Afspraken perfect nagekomen

Behulpzaam en snel.

Snelle service en heel vriendelijk

Uitstekend,

Deskundig, vriendelijk.

Perfect geholpen, ben super tevreden. Warm aanbevolen.

Perfect geholpen, ben super tevreden. Warm aanbevolen.

Op tijd gewaarschuwd en heel duidelijk wat er aan de hand is

Na afloop hoor je duidelijk wat er gedaan is en hoe de auto er bij staat. Je wordt gezien en vriendelijk geholpen.

Vakkundig en klantgericht

Zeer vakkundige garage waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Je voelt je geen nummer, ondanks de grootte drukte. Niets is teveel.

Excellente onderhoudsbeurt!

Mijn Renault Modus heeft probleemloos ca 90.000 km gereden en is volgens het systeem toe aan een “grote”servicebeurt. Distributie riem met gelijktijdig de waterpomp ging o.a. vervangen worden. Deze klus is door de monteur op uitstekende deskundige wijze en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Ontzettend bedankt.

Perfect geholpen

Eerlijk advies, goede service, en vakbekwaam personeel

Is altijd goed

Jongens zijn netjes komen hun afspraken na. Kort gezegd word je netjes geholpen

Uitstekende, vertrouwde en betrouwbare service!

In alle jaren dat ik bij Duivenvoorden Automobielen kom, ben ik op een prettige en professionele manier geholpen door Erik en zijn team. Ik kan niets anders doen dan hen aanbevelen!

Wel 10 sterren waard

Goede service, vriendelijke medewerkers

Altijd vriendelijke service, betrouwbaar.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten