super service !

goede afhandeling van klein technisch probleem in korte tijd verholpen.

Heel vriendelijke en kundige mensen

Heel klantvriendelijk en goede vakkennis met eerlijke uitleg!

Zie hieronder

Uitstekend en betrouwbaar

Enorm vriendelijke en kundige mensen. Doen wat ze beloven.

Zo blij met jullie ik kan echt op jullie bouwen!

Ontzettend goede service echte vakmannen en vrouw en ze denken mee. Echt geweldig!

Service heel goed

Ben hier al jaren klant en je wordt hier niet als nummer behandelt . Ik heb vertrouwen in deze zaak

Mijn mobiliteitgarantie

Relatie op basis van wederzijds vertrouwen.

Topper!

Ben er al jaren klant voor mijn twee auto's naar grote tevredenheid.

Klantvriendelijk

Fijn bedrijf met een persoonlijke benadering. Zeer klantvriendelijk.

Eerlijke en kundige monteurs, prima service!

Uitstekende service en geen no nonsens verhalen. Kundig personeel. Overleg bij duurdere reparaties met de klant dus geen nare verassingen.Top!

Altijd attent en scherp

Kleine beurt en belangrijke nwe info over ventilatie en airco in auto. Meteen ja gezegd Dank

Altijd goed

Vriendelijke monteurs, gelijk geholpen als het nodig is

super goed.

echt goede service geven deze mensen houden rekening met de wensen van de klant. echte super garage.!!!!!!

Superservice

Op maandagmorgen auto gebracht omdat in het weekend pech gehad. Direct dezelfde dag verholpen.

Een prima eerste ervaring met dit bedrijf.

Onze eerste ervaring met dit bedrijf is prima bevallen ,ze denken met je mee en zijn er voor hun klanten.

Snel en perfect uitgevoerd

De onderhoudsbeurt is grondig uitgevoerd en daar waar nodig vervanging gedaan met een telefonisch bericht wat er vervangen ging worden. De kleine schade werd tevens uitgevoerd dus alles in één keer! Efficiënt voor de klant!

Goede garage met menselijk aspect

Prettig contact, goede afstemming vooraf over de te verwachten reparaties.

Zeer klantvriendelijk en competent

Erik Duivenvoorden weet altijd een oplossing voor onverwachte problemen

Heel erg fijn en goed

Geweldige service. Goede uitleg wat gedaan is. Goede adviezen. TOP

Grote beurt en APK goed en vlot gedaan!

De auto heeft een grote beurt en APK gehad bij Duivenvoorden. Dit is goed en vlot gedaan. Ook is er voor uitvoering van de werkzaamheden gebeld over de kosten zodat ik direct duidelijkheid had. En de auto rijdt weer rustiger en fijner!

Altijd vriendelijk

Kom hier al jaren. Dit bedrijf is altijd vriendelijk meedenkend en eerlijk.

Al jarenlang uitstekend

Altijd snel, accuraat en vriendelijk. Zeer goede kennis van (auto)zaken. Prijs/kwaliteit verhouding dik in orde.

Goede kwaliteit, vriendelijk en snel antwoord

Betrouwbaar en duidelijk

Van tevoren wordt er gebeld wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten zijn. Als de mogelijkheid er is om het goedkoper te doen, zullen ze dat zeker doen. Klantgericht en goede service .

Vriendelijke mensen die bereidt zijn mee te denken en te helpen.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten