Al jaren nog nooit een negatieve ervaring gehad. Klantvriendelijk en snelle service.
Gisteren de Audi voor de APK keuring gebracht, kop koffie erbij en even later kon ik de auto weer meenemen. De factuur ontving ik vandaag (lekker snel) en die viel weer erg mee. Snelle deskundige service waarbij ik niet met allerlei onnodige kosten wordt opgezadeld. Een aanrader dus.
Altijd bijzonder goed. Eigenaar en alle personeel vriendelijk, behulpzaam en adequaat.
prettige sfeer, begrip en goede service, fijn die gewassen auto
prima service! alles volgens afspraak!
4,5 jaar terug heb ik mijn audi a4 hier aangeschaft. In de garantieperiode heb ik wat problemen gehad, deze zijn gelijk keurig opgelost en ik kreeg zelfs gratis vervangend vervoer mee. Ook bij de aflevering was alles meer dan prima in orde!
Persoonlijk, flexibel, klantgericht
De firma Haafkes heeft ons al vele jaren zeer goed bediend. Onze auto\'s zijn altijd uitstekend onderhouden en de service was echt top. Wij bevelen auto Haafkes van harte aan bi u allen.
Vanaf de aanschaf van mijn huidige Golf ( 23 jaar geleden ) ben ik tevreden met mijn garage. Dat geldt voor de manier waarop ik met iedereen waarmee ik contact heb, van balie ,baas, monteurs, en natuurlijk de monteurs. In 23 jaar 1 keer pech onderweg zegt ook veel.
deskundig personeel en vlotte service.
topklasse