Vriendelijk, aandacht voor de klant en betrouwbaar. Zoekt samen met de klant naar de beste oplossing op zo kort mogelijke termijn.
Betrouwbaar,maken afspraken waar.
Al meerdere jaren een erg betrouwbare partner in mobiliteit. Super tevreden over de service en dienstverlening.
Een goed bedrijf waar ik gelijk weet waar ik aan toe ben. Een erg goede service met juiste oplossingen
Ik ben al sinds jaren zowel zakelijk als particulier een meer dan tevreden klant!! Haafkes Goor is naar mijn mening een voorbeeld voor 95% van de andere autobedrijven.
Goede ervaring
Bedrijf die na komt wat er wordt afgesproken. Van balie tot werkplaats tot receptie veel empathie! Een plezierig bedrijf waar je je als klant \"koning\" voelt! Toch bijzonder dat als je winterbanden geplaatst wordt, je auto van binnen en buiten schoon wordt opgeleverd. Kijk DAT is service...... GEWELDIG!!!