top
Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Gratis leenauto. Leuke attenties bij het ophalen van de auto.
Ben al jaren klant bij haafkesnooit problemen en goede en eerlijke behandeling
Goed.
MBT de afhandeling van de Audi problematiek moet ik (helaas) melden dat het niet gaat zoals ik in het verleden het geval was. Nu is de audi voor de 3e keer naar de garage geweest(Apeldoorn) en nog is het probleem niet opgelost. Los van de technische storing is het ook storend dat je een paar dagen je auto kwijt bent en er ruim 400 km gereden wordt ( 3 x vv goor - apeldoorn) en er nog een 4e bezoek nodig is om het probleem opgelost te krijgen
Prima,ben er al jaren klant.Kocht er in de loop der jaren 6 nieuwe VW\'s. Goede service en adviezen.
Goed geadviseerd bij de aanschaf van een occasion. Zeer tevreden over de service en aflevering.