zeer goed
Wij zijn erg tevreden. Wat voor ons erg belangrijk is, dat we altijd kunnen blijven rijden!! Afspraken worden nagekomen in de werkplaats en zeker niet onbelangrijk.... ChocoDeLuxe!
Service die bijna niet meer van deze tijd is! Wij wonen nu ruim 12 jar in Twente en zijn gewend geraakt aan de plezierige manier waarop je hier bij bedrijven geholpen wordt. Garage Haafkes steekt zelfs daar nog met kop en schouders bovenuit!
Komen hun afspraken na Direct contact met de juiste personen. Prima service op elk gebied.
In het nieuwe jaar willen wij misschien onze huidige auto, een Volkswagen Golf, inruilen en dan zal blijken hoe het staat met de prijsvorming - inruilwaarde - toe te betalen bedrag. Een goed en degelijk bedrijf met gemotiveerde medewerkers. Zolang ondergetekende (58 jaar) zo\'n beetje auto rijdt, al klant bij deze garage, begonnen bij de vader en oom van Rob Haafkes, de huidige \"directeur\".
Hardwerkende eigenaar welke de service hoog in het vaandel heeft. Klant is koning.
Het de klant ?cht in alles voorop stelt en pas tevreden is als de klant tevreden is!! Men denkt met de klant mee en heeft overduidelijk het beste met ze voor. Dit tref je nog maar zelden!!!