Als er meer aan de hand is, word je altijd keurig gebeld om te overleggen wat te doen. Ook wanneer er iets bijna staat te gebeuren wordt dit aangegeven. Nog even mee doorrijden maar houd er vast rekening mee. Altijd goed gevoel, eerlijk geholpen te worden.
Zeer snel geholpen, kon snel de weg weer op. Lekkage koelvloeistof.
Klantvriendelijk en professioneel
Ben al jaren klant, altijd tevreden
Zeer goed tevreden over deze auto dealer, kan niet beter
Service beurt, super vriendelijk en perfect geregeld...
Gewoon als klant goed geholpen!
Zie boven
Vriendelijke geholpen. Service is belangrijk.
Uitstekend betekent, alles goed
Hebben het altijd druk maar staan je vriendelijk te woord. Zijn behulpzaam om te helpen en de problemen op te lossen. Enige nadeel is dat men heel traag op n mail reageren! Kan beter dus bellen.
Uitstekende service, prettige sfeer in het bedrijf, deskundige mensen, alles loopt volgens afspraak.
Uitstekende service
Haaker voelt goed: een betrouwbaar adres en Bastiaan een betrokken uitstekende verkoper.
Ik kwam onaangekondigd langs. De medewerker liep met mij mee naar mijn auto om het probleem te beoordelen. Hij bracht een noodvoorziening aan. Vervolgens adviseerde hij mij goed, waardoor ik - met een gerust hart - mijn rit kon hervatten.
In de jaren dat ik klant ben bij dit familiebedrijf, wordt ik goed geholpen en geattendeerd op eventuele problemen die zich voor kunnen doen aan de auto. Blij dat ik als klant serieus genomen wordt! Helaas zijn er ook wat gevolgen door de Corona, zoals minder personeel en langere wachttijd op je auto. Al met al vriendelijk bedrijf en kundig personeel! Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
Goede service en klant vriendelijk, nette afhandeling . Zolang ik er kom altijd goed geholpen
Motorstoring in mijn Fiat 500. Dealers konden het niet oplossen. Haaker heeft het met veel geduld en doorzettingsvermogen opgelost. Dankjewel Marco!
Vriendelijk ontvangst, veel ontzorgt en vakkundig
Verder goed.
Vanaf het moment dat mijn auto niet deed uitstekend meegedacht continu communicatie en oplost!
Ik had onverwacht schade aan de auto. Ik kon de auto dezelfde dag al brengen. Ik werd op de hoogte gehouden door de garage over het herstelwerk aan de auto en de afhandeling van de kosten met de verzekeraar.
Goede service en gekwalificeerd personeel.
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp