Iedere keer weer een top service en vriendelijke mensen

Goed geholpen

Top bedrijf.

Na alle jaren nog steeds dik tevreden

Quick and Clean!

It was a super quick and really clean job from Autobedrijf Borghstede. I am happy with the result!

Vriendelijk en goed

Moet er een heel stuk voor rijden ,maar de behandeling is altijd uitstekend Het nakijken van de auto is altijd heel goed. Nu haast 5 jaar geen storing of andere problemen. aan de auto gehad

zeer klantvriendelijk

Snel en vakkundig geholpen

Gloeipin storing snel en vakkundig hersteld.

Ik kon met de storingsmelding snel terecht en wachten op vervanging van de gloeipin.

Super service!

Zeer bekwame en aardige mensen.

snel geholpen

prettige ontvangst en snel geholpen.

Vriendelijk ontvangst.

Betrouwbaar, vriendelijk en servicegericht

Borghstede is een hele betrouwbare partner voor onderhoud en alles wat daarmee samen hangt. Tevens voor een kwalitatieve auto ben je daar op het goede adres

uitstekend

Fijne en Soepele afhandeling aan en verkoop van vorige en huidige auto.

Prettige ervaring

Super.

Mijn ervaring met onze vorige Honda was uitstekend. Heb derhalve alle vertrouwen in deze nieuwe aankoop.

Afspraken worden nagekomen! Zeer fijn

Het zijn toppers

Prima geregeld

Auto ingepland voor APK, oliewissel en bandenwissel.

Alles weer goed geregeld

Auto voor de apk en uiteraard alles weer zonder problemen. Er kwam binnenkort een terug roep actie aan en deze gelijk gepland. Vooruit denken wordt zeker gewaardeerd. Ga zo door met deze ploeg mensen.

Super geholpen, erg klantviendelijk.

Dikke prima

goede service

Mijn leeftijd is 88, dus weet niet wat ik moet schrijven .

Buitengewoon plezierig kontakt met dhr. Hoogenberg.

De Honda HRV-is de derde Honda die ik bij deze garage heb gekocht. Dat betekent dat ik 100% vertrouwen heb in dit bedrijf. Ook de medewerkers waar ik mee te maken heb zijn heel klantgericht en sympathiek. Na een proefrit met dhr. Hoogenberg heb ik de auto van hem gekocht. Deze rit alsmede de onderhandeling m.b.t. inruil van de Honda Crosstar verliepen in een prettige sfeer.

Toppie

Gewoon zeer goed

Prima bedrijf

Aandacht voor klant, vriendelijk, komen afspraken na, enz., een bedrijf om aan te bevelen!

Topgarage!

Deskundig, vriendelijk, altijd bereid om even snel te helpen. Een betere garage kan ik me niet wensen.

Uitstekend autobedrijf !

Ik woon zelf onder Utrecht maar deze dealer in Assen geeft een goede service en er werkt deskundig personeel. De rit meer dan waard voor het jaarlijkse onderhoud/apk.

Industrieweg 44 a

9403 AB Assen

Over Autobedrijf Borghstede B.V.

Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.