Prima: alles volgens plan en geweldige service.
heel goed geholpen ondanks de drukte en bezetting
plezierig
Uitstekend onderhoud een oog voor de klant
Ik voel me op mijn gemak als ik bij de garage kom. Word vriendelijk geholpen en er wordt geluisterd.
Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ondanks mijn late verzoek voor een leenauto,toch snel geregeld
Goede deal kunnen maken bij inruilen en heerlijke auto voor teruggekocht. Aanrader
Kleine deuk maar was best veel werk denk ik. Auto zag er daarna stralend uit, ook nog gewassen - zelfs van binnen. Hulde.
zoals altijd - goed geregeld zowel bij de oude als de nieuwere JAZZ
Klantvriendelijke garage. Ook al kost het logischerwijs altijd geld , maar ik kom er altijd met plezier
Vriendelijke ontvangst. Overleg over meerwerk, zoals dat hoort.
Goede en eerlijke voorlichting bij aankoop, geen tijdsdruk, aandacht voor mijn vragen, en gemaakte afspraken worden goed nagekomen
Allemaal prima
Vervanging wiellager is bij Honda’s bij mij nog nooit eerder voorgevallen Ik wacht nog op een opdrachtbevestiging voor een nieuwe stekker CRV.
Alleen maar goede ervaringen met Honda Borghstede. Zeer aan te bevelen garage.
Het uitvallen van de airco in de zomer is natuurlijk geen pretje, zeker niet vlak voor je vakantie. Hoewel het best druk was in de werkplaats kon er toch binnen twee weken een afspraak gepland worden. Tegen acht uur stond ik bij Honda Borghstede en er werd direkt begonnen. Al snel werd duidelijk wat het probleem was en begon de reparatie. iPad mee, filmpje kijken, chocolademelk en koekjes en twee uur later was het probleem opgelost. Wederom een snelle aktie en uitstekende service van Honda Borghstede. Zeeeeer tevreden....
Komen de afspraak naar en vriendelijke personeel
Alles oke .
Borghstede is een bedrijf zonder"drempels". Kortom iedereen is aanspreekbaar. Blijf zo doorgaan. Mvrgr Martin Thijssen
Auto gebracht, en lekker met de electrische fiets naar het centrum. Auto weer gehaald en heerlijk koel weer naar huis
Een zeer goede en prettige ervaring, voelde gelijk bij binnenkomst erg goed.
Al zeker 20 jaar een uitermate tevreden klant bij Borghstede . Zeer klantvriendelijk en meedenkend. En goede koffie zodat even wachten totaal geen probleem is.
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.