De beurten verlopen zoals de auto rijdt: zonder problemen.
Uitstekend geholpen. Goede service en prijzen.
Goede service en goede vakmensen
Netjes, vriendelijk, professioneel, efficiënt
Al een paar jaar wordt mijn auto onderhouden. Altijd tevreden, goede service, goede communicatie. En ze staan altijd klaar mocht er tussendoor wat zijn.
Goed bedrijf
Geen toevoeging
Heel betrouwbaar, klantvriendelijk en prima service
Al jaren zijn wij hier klant, altijd goed behandeld, goede service. Gewoon binnenlopen voor een bak koffie kan ook.
Professioneel
Klantvriendelijk en uitstekende service!!
Kom al 10 jaar bij deze garage voor normaal onderhoud. Nu startproblemen, accu stuk. Kon direct komen en zoals altijd weer prima en vriendelijk geholpen.
Zoals het hoort.
Prettige cobtacteb
Exemplary, professional service.
Voel me veilig en vertrouwd op de weg na controle en reparatie door jullie Snel vlot vriendelijk
Een garage waar je je welkom voelt. Deskundige mensen. Ontvangen met een praatje en een kop koffie. Zo moet het!
Zie bovenstaande. zecht genoeg.
Goede ontvangst. Bekwaam en efficiënt.
Tja wat zullen we zeggen, altijd behulpzaam, vriendelijk. De beste en enige goede dealer in het noorden.
Nooit eerder van Honda zo hoge reparatierekening gehad.
Prima behandeling gehad
Helaas zijn alle kosten die je hebt aan de auto duur maar dat is bij alle garages tegenwoordig zo.. maar de Honda garage bevelen wij ten zeerste aan! Er word overlegd als er iets duurs vervangen moet worden, personeel is zeer vriendelijk en de service is perfect!
Industrieweg 44 a
9403 AB Assen
Autobedrijf Borghstede B.V. is vanaf 1973 officieel Honda dealer in de provincie Drenthe. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen.