3 jaar terug auto ingeruild bij Autobedrijf den Hartogh. Wij rijden nog graag vanuit Nieuwleusen hier naar toe voor de onderhoudsbeurten. Super service en klantvriendelijk.

Hier ben je nog klant, zeer behulpzaam en altijd een oplossing

Zeer klantvriendelijk, zowel bij verkoop en bij onderhoud. Hier wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en wordt ook op afgesproken manier afgehandeld.

Zeer goed.

Gewoon goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs mijn auto ingeruild bij garage den Hertogh in Uithuizermeeden. Prima ervaring . Zeer tevreden over service en deskundigheid. Is de moeite waard geweest om er vanuit Nieuwleusen zaken mee te doen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige,betrouwbare,vakbekwame mensen, hebben mij meerder keren uitstekend geholpen, zelfs telefonisch bij enorme pech in het buitenland veroorzaakt door een malafide garage op aanbeveling van onze ANWB! Uitstekende service: TOP!!!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima dealer en reparatiebedrijf. Hart voor de klanten en voor auto’s. De moeite waard om vanuit de stad Groningen naartoe te rijden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service! Waar anderen stoppen, gaat Den Hartogh door. Denken mee met de klant. Heldere communicatie. Prima prijs kwaliteit verhouding. Zeer betrouwbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wat is dit een geweldige garage je word altijd korrekt geholpen en altijd snel weer de weg op geweldig leuk en behulpzaam personeel en altijd tijd voor een praatje en natuurlijk koffie hier ga ik nooit weer weg mijn volgende auto word hier gekocht en nergens anders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hier wordt je nog echt als klant behandelt. Je bent hier echt geen nummer. Ik heb er mijn eerste gebruikte auto gekocht een Nissan Note. En ik zal er zeker weer een auto kopen. Ik heb nog niet eerder zoon goeie auto gehad. Ik heb in het verleden een andere merk gereden maar daar was nog wel eens wat mee. Dus ik hoop als ik er weer een auto koop dat ik daar weer net zoveel plezier van mag hebben.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, klant vriendelijk, goede prijs kwaliteits verhouding Loop al meer dan 25 jaar bij den hartogh en bevalt zeer goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant, zeer goede service, eerlijke prijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf erg klantgericht met groot meedenkend vermogen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al vele jaren klant. Uitstekende service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een Nissan dealer die leeft voor het merk,weten alle ins en outs van Nissan. Heb jarenlang een oudere Nissan en een ander merk bij dit bedrijf in onderhoud gehad, perfecte en creatieve oplossingen met name prijsstelling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

voor een bevroren ruitensproeier ontdooien op een zaterdag . prima service waar is dat nog zo van deze garages zijn er te weinig . ga zo door

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlot behandeld en gehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jan. 2012 gekocht een gebruikte met als inruil een niet alledaagse auto n.l. cabrio. Maar met eerlijk onderhandelen kwamen we er toch uit. De gemaakte afspraken kwam Arjen zoals afgesproken stipt ma alsmede de afspraak die wij met hem hadden gemaakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

H&H uit Middelstum: Onze Nissan Micra CC is nu 4 jaar in onderhoud bij Den Hartogh. Wij zijn bijzonder tevreden over deze dealer. Wij worden altijd prettig te woord gestaan, er wordt meegedacht, er zijn geen lange wachttijden, reparaties worden goed uitgevoerd.

Bijzonder plezierig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een bedrijf waar je meteen bij binnenkomst reeds voelt dat je serieus wordt genomen; hoe klein het mankement ook is. Tijd, begrip en meedenken zijn de normaalste dingen binnen dit bedrijf. De service is dik in orde. Ik kan een ieder aanraden hier je auto te kopen en voor reparatie en onderhoud naar toe te gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

1 Nissan en 2 Fords hier gekocht. De auto\'s zijn keurig afgeleverd en een paar kleine mankementen zijn in de garantie periodes verholpen. Ook voor onderhoud en APK zijn we hier nu een aantal jaren naar volle tevredenheid. Ook met een andere auto dan Nissan kun je hier goed terecht. We zijn erg te spreken over de goede service.

Moriaanseweg West 62

3222 AD Hellevoetsluis